pablox88 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 siemanko ! wlasnie odpalilem swoja audiczke po naladowaniu aku i mam zamiar jechac a tam prawa przednia opona bez powietrza:/ przeturlalem sie powoli na stacje by dopompowac ale te kompresowry gowno warte... z sasiadem chcielismy pompka nozna dopompowac ale wogole nic nie idzie... jak myslicie opona do wymiany czy da sie cos z tym zrobic?
keżor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 poszukaj dziury w oponie, albo w feldze jak jedziesz na oponie bez powietrza to ździerasz ścianki od wewnątrz, także raczej opona już na śmietnik z którego roku opona ? może ze straości nie trzyma powietrza ... PS. źle nazwany temat
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 dokładnie, ja na oponie bez powietrza przejechałem koło 100 metrów jazdą na emeryta no i co się okazało, opona na śmietnik, wulkanizator nawet mi jej nie chciał założyć, chociaż tragicznie nie wyglądała, fakt w środku pełno kawałków gumy zajedz z kołem do wulkanizatora a się dowiesz co jest nie tak, a ile auto stało?
pablox88 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 jeden dzien i zeszlo :/ kurde to chyba opona do wyrzutu jak tak:/
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 założ dojazdówke albo letnią jak masz na innych kołach i jedz z tym kołem do wulkanizatora, może być dziurka, a może przepuszczać między felgą a oponą, nie wiem jakim cudem tak się dzieje ale też tak raz miałem, tylko szkoda że jechałeś bez powietrza :gwizdanie:
seegi Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 a może to drań wentylek przepuszcza powietrze? niedobrze kolego zrobiłeś, nie jeździ się na kapciu, niech jakiś fachowiec obejrzy oponkę od środka, czy się nadaje na śmietnik już. Oponkę czasem od zera ciężko zacząć pompować, zwłaszcza jak auto stoi na flaku, rant opony nie przylega szczelnie do felgi, i luft ucieka
Rekomendowane odpowiedzi