Waldek1 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 kupiłem filtr paliwa icpremum i teraz mam wątpliwości czy dobrze zrobiłem, proszę o radę lub informację na temat tego filtra czy aby to nie Chińczyk
spetsnaz Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 kupiłem filtr paliwa icpremum i teraz mam wątpliwości czy dobrze zrobiłem, proszę o radę lub informację na temat tego filtra czy aby to nie Chińczyk Chińczyk, jest to produkt robiony dla IC. Łączenie takiego produktu z epitetem "premium" to jakaś pomyłka.
Wihajster Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 kupiłem filtr paliwa icpremum i teraz mam wątpliwości czy dobrze zrobiłem, proszę o radę lub informację na temat tego filtra czy aby to nie Chińczyk to juz bym wolał filtrona :gwizdanie:
spetsnaz Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 to juz bym wolał filtrona :gwizdanie: bez dwóch zdań
Waldek1 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 to chyba pojadę do sklepu i go wymienię
Jarol Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Kup filtr porzadnej firmy, jak Knecht czy Mann, nie warto na tym oszczędzać.
Mafia56 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Popieram Popieram Mann czy Knecht Jak najbardziej I tak samo Polecam naszego Polskiego Filtrona Te trzy firmy roznia sie tylko Markami i cenami ale wklady sa takie same bo tylko trzy fabryki robia wklady do tych filtrow i sa na 100 % takie same!!!!
Waldek1 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 dziś rano dzwoniłem do sklepu wymienią mi na inny filtr zaproponowali mi filtrona za taka samą cenę, na miejscu sprawdzę czy mają filtry innych firm Filtr oleju i powietrza kupiłem Filtrona, po przeczytaniu kliku wątków na forum myślę że się pośpieszyłem z zakupem warto chyba poczytać i zapoznać się z opiniami pozdrawiam[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 12:19_________________________________________________http://www.autoporadnik.pl/eksploatacja-i-naprawy-silnikow/test-filtrow-oleju-czyli-ile-jest-filtra-w-filtrze/artykul?page=0,2 bardzo ciekawy artykuł na temat filtrów naprawdę warto poczytać
Rekomendowane odpowiedzi