Jandon Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam Wszystkich Mam pytanie .Mam zamiar kupić Audi A4 1.9 TDI 90 KM z 99r przebieg 191000 w automacie.Moje pytanie dotyczy rodzaju skrzyń jakie mogły być zamontowane w tym roczniku.Nigdy nie miałem okazji być posiadaczem auta z takim typem skrzyni.Na tyle co się orientuję to nie jest to tip..Mam tyćke wątpliwości,tym bardziej że fora "zioną jadem" na temat automatów.Jeżeli zajdzie taka potrzeba mogę wysłać zdjęcie drążka zmiany biegów. Proszę o odpowiedź Pozdrawiam Paweł
rav Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Z tego co sie oriętuję model skrzyni można sprawdzić na podstawie nr VIN (np. w programie ETKA) Ewentualnie jeśli wyślesz mi na PW VIN to sprawedzę co ETKA powie na temat skrzyni .
Jandon Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam Z tego co wiem to skrzynia zwykła.Jechałem tym autem i okazało się że przy redukcji wali jakby miała odlecieć.Dałem sobie spokój.Sprawdzana na Vag-u (żadnych błędów).Szukam manuala. Ale dzięki za chęci. Pozdrawiam
SoMeS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam Z tego co wiem to skrzynia zwykła.Jechałem tym autem i okazało się że przy redukcji wali jakby miała odlecieć.Dałem sobie spokój.Sprawdzana na Vag-u (żadnych błędów).Szukam manuala. Ale dzięki za chęci. Pozdrawiam wszystko zależy na jakiego tego automata trafisz... jak ktoś wcześniej nieumiejętnie się nim posługiwał to nawet go nie dotykaj
Rekomendowane odpowiedzi