czarny Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam wszystkich mam problem w moim audi nie ma domykania szyb z pilota. Czytałem na forum, że są problemy z domykaniem mimo iż ma się tę opcję, może zapytam jak sprawdzić idzie sprawdzić to po kodzie? Jeżeli nie mam tej opcji, może ktoś robił już takie przeróbki? bardzo prosił bym o pomoc;] teraz to nie potrzebne ale lato nadchodziii:D
elmo814 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak stwierdziłes ze nie masz domykania szyb ? przytrzymaj przycisk otwierania auta jak szyby zjada to masz domykanie szyb , chyba ze masz niezakodowany kluczyk
czarny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 otworzyłem szyby i przytrzymałem zamkniecie auta i nic z tego
Madbar Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Musisz podlaczyc VAGa i w module komfortu sprawdzic, czy masz ustawiona opcje domykania szyb z pilota czy nie. Szczegoly kodowania znajdziesz w Wiki Ross-Tech-KLIK Musisz miec opcje komfortu zakodowana w CODING i oprocz tego adaptacje zrobiona w kanale 62. Pozdrawiam
czarny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 o kurde czyli co komputer trzeba podłączyc;>? a nie wiecie kto takie coś tanio zrobi? czyli to jest tylko kwestia ustawień
Rekomendowane odpowiedzi