sivy79 Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 Witam wszystkich klubowiczow.Mam pytanko:jak podlaczyc radio sony do kosci ISO OEM bo graja mi tylko z przodu glosniki a tyl wogole i nie wiem co zrobic z ta mala koscia jak to wszystko poprzelaczac zeby chulalo.
schiller Opublikowano 26 Maja 2007 Opublikowano 26 Maja 2007 prosta sprawa. zmieniasz kostke i wszystko hula... wiam troche boli odciac cos ori w autku no ale coz....
sivy79 Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Opublikowano 27 Maja 2007 Wszystko by bylo ok tylko te glosniki maja jakies zasilanie i nie mam pojecia jak to wszystko zestroic teraz.o to mi sie rozchodzi.
RafQ Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Tylne głośniki są w systemie aktywnym, masa jest wspólna sygnał dodatni rozdzielny. Dodatkowo w tej małej kostce jest zasilanie sterujące wzmacniaczem. Opcje teraz są dwie 1. radio ma wyjście liniowe - przerabiasz kostke i chula 2. radio nie ma wyjścia liniowego - omijasz wzmacniacz lub wymieniasz głośniki. Jest jeszcze trzecia opcja ale tego nie sprawdzałem takie urządzenie Phonecar koszt 99 PLN wpina się w radio a z drugiej strony ori kostki z audi (podobno działa).
Rekomendowane odpowiedzi