Cristoforo Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 witam mam zamiar skrócić lewarek zmiany biegów o 2-3cm na lewarku jest guma-"stoper" o grubości ok 2.5cm i tak będą musiał ją lekko podciąć i nagwintować lewarek , żeby to zrobić dobrze muszę zdemontować drążek z obsadzoną "kulą" jak zdemontować sam drążek z tym przegubem kulowym ?? są tam dwie śruby które trzymaja drążek na gumach jeśli je odkręcę to nie poprzestawiam fabrycznych ustawień mowa o audi a4b5 po lifcie bo to bardzo ważne za każde info dziękuje
slepy Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 też jestem ciekaw, chętnie bym skrócił drążek, bo troszkę za wysoki jest, ale nie przełoży się to na siłę zmiany biegów?
Cristoforo Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie powinno jeśli zkrócisz o max 3cm na siłe moge to zrobic w aucie i nagwintować ale nie chce mi sie zasłaniać całego środka aby nie popalić szlifierką itd. i kręcić gwintownikiem bo mogę cos niepotrzebnie wyrobić
slepy Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 no lepiej by było go wymontować :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 no lepiej by było go wymontować :gwizdanie: to wiem ale czekam na mądre głowy co powiedzą bo coś czuje, że może być problem z tym tematem
slepy Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 jakby ktoś wiedział jak wygląda sprawa w przedliftowym to będę wdzięczny
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_swap_silnika_19tdi_90ps_ahu_na_19tdi_131ps_avf_oraz_skrzyni_6_biegow-t75462.0.html może to pomoże
Rekomendowane odpowiedzi