poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 domjenick napisał(a): na ten nie dam rady,bo zona mi rodzic w kwietniu bedzie,ale jak ekipa od letniego da znac ze trzy miesiace przed zlotem,kiedy bedzie-to specjalnie na zlot sie do PL wybiore :naughty: :naughty: jeszcze tyle browaru co wtedy jak przyjedziesz to nie wypiłem
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Poziek napisał(a): domjenick napisał(a): na ten nie dam rady,bo zona mi rodzic w kwietniu bedzie,ale jak ekipa od letniego da znac ze trzy miesiace przed zlotem,kiedy bedzie-to specjalnie na zlot sie do PL wybiore :naughty: :naughty: jeszcze tyle browaru co wtedy jak przyjedziesz to nie wypiłem damy rade-zawsze gogos do picia przygarniemy... na pewno sie znajdzie...
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 domjenick napisał(a): Poziek napisał(a): domjenick napisał(a): na ten nie dam rady,bo zona mi rodzic w kwietniu bedzie,ale jak ekipa od letniego da znac ze trzy miesiace przed zlotem,kiedy bedzie-to specjalnie na zlot sie do PL wybiore :naughty: :naughty: jeszcze tyle browaru co wtedy jak przyjedziesz to nie wypiłem damy rade-zawsze gogos do picia przygarniemy... na pewno sie znajdzie... nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim...
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 domjenick napisał(a): Poziek napisał(a): domjenick napisał(a): na ten nie dam rady,bo zona mi rodzic w kwietniu bedzie,ale jak ekipa od letniego da znac ze trzy miesiace przed zlotem,kiedy bedzie-to specjalnie na zlot sie do PL wybiore :naughty: :naughty: jeszcze tyle browaru co wtedy jak przyjedziesz to nie wypiłem damy rade-zawsze gogos do picia przygarniemy... na pewno sie znajdzie... obstawicie z jedno, prawda Poziek napisał(a): nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... Daj już spokuj temu prezesowi... W ignorowanych Cie ma, nie widzi co piszesz
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 jarko napisał(a): obstawicie z jedno, prawda jakąś lodowke trzeba zalatwic...
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 domjenick napisał(a): jarko napisał(a): obstawicie z jedno, prawda jakąś lodowke trzeba zalatwic... w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia
Nosfer Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Poziek napisał(a): Nosfer napisał(a): ty narzeczony tutaj o tej porze ? :naughty: narzeczona wyjechała na święta czy jak ? Sio
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Madas napisał(a): domjenick napisał(a): jarko napisał(a): obstawicie z jedno, prawda jakąś lodowke trzeba zalatwic... w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia Właśnie w końcu po coś wymyślono parapety zewnętrzne
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nosfer napisał(a): Poziek napisał(a): Nosfer napisał(a): ty narzeczony tutaj o tej porze ? :naughty: narzeczona wyjechała na święta czy jak ? Sio
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Madas napisał(a): w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia Adam,My o letnim juz gadamy-i tu prosba do Ciebie,zebyc jakos szybciej niz miesiac przed letnim dal znac,kiedy bedzie,bo urlopu nie zalatwie w miesiac...
jarko Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Guregoru napisał(a): Madas napisał(a): domjenick napisał(a): jarko napisał(a): obstawicie z jedno, prawda jakąś lodowke trzeba zalatwic... w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia Właśnie w końcu po coś wymyślono parapety zewnętrzne I balkony w każdym prawie pokoju
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 domjenick napisał(a): Madas napisał(a): w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia Adam,My o letnim juz gadamy-i tu prosba do Ciebie,zebyc jakos szybciej niz miesiac przed letnim dal znac,kiedy bedzie,bo urlopu nie zalatwie w miesiac... aa to nie doczytałem ... na letni śnieg z Bukowiny się przechowa i wtedy sobie zapodasz w lato [br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 23:45_________________________________________________ jarko napisał(a): Guregoru napisał(a): Madas napisał(a): domjenick napisał(a): jarko napisał(a): obstawicie z jedno, prawda jakąś lodowke trzeba zalatwic... w śnieg zapodasz i temperaturka odpowiednia Właśnie w końcu po coś wymyślono parapety zewnętrzne I balkony w każdym prawie pokoju coś wielu o tym wie ja z parapetu na ten przykład od Pepina piwo zakosiłem :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Poziek napisał(a): nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... uchlejemy go i pojdzie spac,nic sie nie jornie...
Madas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 domjenick napisał(a): Poziek napisał(a): nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... uchlejemy go i pojdzie spac,nic sie nie jornie... on chyba w ogóle nie chlipie
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 domjenick napisał(a): Poziek napisał(a): nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... uchlejemy go i pojdzie spac,nic sie nie jornie... ja bym go z jakimiś dupencjami zostawił na cały Zlot w pokoju
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Madas napisał(a): domjenick napisał(a): Poziek napisał(a): nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... uchlejemy go i pojdzie spac,nic sie nie jornie... on chyba w ogóle nie chlipie To zacznie
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Madas napisał(a): domjenick napisał(a): Poziek napisał(a): nie wiem czy mi Prezes pozwoli pić na letnim... uchlejemy go i pojdzie spac,nic sie nie jornie... on chyba w ogóle nie chlipie chleje ale ma taki łeb, że ni chuuuuja po nim nie widać
domjenick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Poziek napisał(a): chleje ale ma taki łeb, że ni chuuuuja po nim nie widać ...to moze mu cos dosypac...
poziek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 domjenick napisał(a): Poziek napisał(a): chleje ale ma taki łeb, że ni chuuuuja po nim nie widać ...to moze mu cos dosypac... nie próbowaliśmy do tej pory :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi