Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Wszystko było pięknie aż do dziś Awaria Turbo i chyba Skrzyni Tiptronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie tak zrobie a co do ceny to ja nic im nie sugerowałem ani też nie proponowałem. Telefonicznie zapewnili mnie że są w stanie naprawic skrzynię do 3500 zł. Jeżeli by zaśsie okazało że naprawa nie jest opłacalna to wtedy montują swoją wcześniej regenerowaną. Jak mi doradzaliście lepiej jest swoją naprawic więc też o cos takiego prosiłem zaznaczjajac aby koszt naprawy w miarę mozliwości był jak najbardziej korzystny dla mnie - czyli by było tanio. [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 13:37_________________________________________________Witam Szanownych. Jest dobrze tzn w końcu samochod odebrałem od mechesów. Co do samej jazdy po remoncie to jest ogromna zmiana. Samochód nie szarpie przy zmianie biegów, nie zrywa przy przełączeniu z P na R lub D, praktycznie wszelkie zmiany biegów są nieodczuwalne. Jeździ się świetnie- nie chwaląc tych mechaników nie żałuje wydanej kasy. Jak już wcześniej pisałem koszt naprawy skrzyni wyniusł 3000 zł. Jeszcze musialem zapłacicza lawete z Mysłowic do Skawiny 250 zł. Co zostało wymienione: Pompa Oleju, Stator (czy coś podobnego ale nie moge sie odczytać) pompy oleju, kosz sprzęgłowy ,,B", Kosz Sprzęgłowy forward, Konwerter (dostałem od nich regenerowany a swój musiałem imm oddać) filtr oleju, uszczelka misy olejowej, olej Esso LT. Taką otrzymałem specyfikację usługi. Oczywiście otrzymałem też gwarancję na 6 miesięcy i fakturęna wszystko. Nie wiem czy rąbneli mnie na kasie czy tez nie, w każdm razie nie żałuję że tam oddałem samochód. Naprawde będąc na miejscu w warsztacie w/w firmy widziałem samochody z rejestracja małopolską, świętokrzyską i mazowiecką nawet, więc wydaje się mi że chyba nie są najgorsi. Oczywiście nie muszę chyba dodawac że dwa robocze stanowiska z czterech zajmowały samochody ze stajni AUDI i to po roku 2003. Na pozostałych dwóch było BMW serii 5 po 2003 r i mercedes ale troche starszy rocznik. Otrzymałem też zwrot części które niestety ale padły w mojej skrzyni. Postaram sie dodać zdjecie z tymi częściaimi, Mam nadzieje że mi to wyjdzie.

5buLr.jpg