pawcio Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 witam......czasem mnie tak coś bierze i sobie rózne rzeczy ogadam w mojej niuni......i dzisiaj odkryłem coś nowego..(przynajmniej dla mnie) mianowicie odkryłem jakis przełącznik pod klapa maski....prad dochodzi bo próbówka swieci ale nic nie sygnalizuje......przypuszczam ze jest to czujnik od nie domknietej klapy.....a pytanie brzmi: gdzie jest jakas kontrolka tego diabelstwa ?? pozdrawiam
marcin j Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Uzpełnij kolego profil, bo nie wiadomo o jakie autko chodzi.????????????
pawcio Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Opublikowano 27 Maja 2007 ok a na szybko to.....1.9 tdi 1996 110 kucyków
marcin j Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 a masz alarm? Fabryczny, czy jakiś dodatkowy jeszcze???? krzyn!ek, chyba myślimy o tym samym.
krzyniek Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 a masz alarm? Fabryczny, czy jakiś dodatkowy jeszcze???? krzyn!ek, chyba myślimy o tym samym. no dokładnie
pawcio Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Opublikowano 27 Maja 2007 alarm mam.....myslicie ze to...od alarmu???? ale plama....faktycznie moze byc od alarmu..... hahahahahah dzieki za wyprostowanie...zmylił mnie sasiad który mówił ze w 80ce miał taki czujnik nie domknietej maski
marcin j Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Tak myślimy, jakbyś wrzucił fotkę to na 100% będzie wiadomo.
krzyniek Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Tak myślimy, jakbyś wrzucił fotkę to na 100% będzie wiadomo. racja bo teraz to takie gdybanie na sucho
M@rcus Opublikowano 27 Maja 2007 Opublikowano 27 Maja 2007 Najprawdopodobniej jest to krańcówka od alarmu. Mam u siebie coś takiego - widać, że jest to niefabryczne. Spróbuj uzbroić alarm trzymając ją wciśnętą a potem puść. Jak zacznie wyć, będziesz miał odpowiedź.
pre_pl Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 zmylił mnie sasiad który mówił ze w 80ce miał taki czujnik nie domknietej maski ten czujnik powinieneś mieć przy zamknięciu klapy, w ogóle niezły temat....
pawcio Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Opublikowano 28 Maja 2007 dziekuje kolegom za rozwiazanie zagadki.....to krancówka od alarmu.....ale dzieki testowi który przeprowadziłem póznim wieczorem dowiedziałem sie jednej istotnej rzeczy, a mianowicie gdy mój alarm zaczał wyc a niunia wspaniale mrugała swoimi ślepkami popatrzyłem sie sie dookoła czy ktos wyjrzy za firanki.......i nigdzie sie nie poruszyła nawet zasłona........znieczulica totalna....chyba zaczne w niej sypiać....pozdrówki
Rekomendowane odpowiedzi