Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak tablicy rejestracyjnej z przodu a prawo..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w świetle prawa powinno być z tablicą z przodu?

Musi być koniecznie?

Co grozi za jej brak?

Jak w razie czego się tłumaczyć?

:decayed:

Opublikowano

no muszą być obie raczej :mysli: A teraz jak zgubisz jedną to musisz zmieniać numery :decayed:

Opublikowano

no muszą być obie raczej :mysli: A teraz jak zgubisz jedną to musisz zmieniać numery :decayed:

Od kiedy? W styczniu zgubilem i wyrobili mi jedna sztuke z adnotacja do dowodu.

Opublikowano
  • Autor

blaszkę mam ale nie chcę jej zakładać :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

kiedys w zime w starym aucie odpadl mi zderzak :decayed: i jak zamontowalem drugi, to wozilem przez 3 dni rejestracje na podszybiu deski rozdzielczej, do momentu jak sympatyczny Pan policjant mi powiedzial ze bedzie mandacik 500pln, zrobilem taakie oczy :shocked: i jakims cudem udalo mi sie go uglaskac i mandatu nie dostalem, ale przy nim, w kiosku ruchu kupilem tasme i przykleilem tablice do zderzaka, potem juz normalnie i w ramke. wiem ze policjanci dosc ostro scigaja wszystkich bez blach z przodu

Opublikowano

Blacha musi być bo liczą że zobaczą ją bardzo wyraźnie na zdjęciu z fotoradaru :)

Opublikowano
  • Autor

no właśnie się zastanawiałem czy wystarczy jak by była za szybą z przodu :mysli:

Opublikowano

nie wystarczy:]

Opublikowano

Mnie też kiedyś zatrzymali za brak tablicy z przodu - została skradziona, w takim przypadku jednak lepiej wyrobić nowe numery, bo jak ktoś wyjedzie na twoich numerach ze stacji bez płacenia to masz jak w banku, że zapukają Ci do drzwi. Kradzież zgłosiłem i dlatego obyło się bez mandatu, ale w innym przypadku masz zabrany dowód rejestracyjny i mandat nie pamiętam, chyba 100zł.

Opublikowano
  • Autor

no dobra to zakładam... :thumbdown:

Opublikowano

heh

no kicha, kicha, wg mnie auto tez wyglada duzo ladniej, ale coz zrobic...

szkoda ze nie mamy mniejszych blach a'la USA

Opublikowano
  • Autor

heh

no kicha, kicha, wg mnie auto tez wyglada duzo ladniej, ale coz zrobic...

szkoda ze nie mamy mniejszych blach a'la USA

ja mam :gwizdanie:

859140027[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 21:44_________________________________________________ :decayed:

Opublikowano

cwaniak :naughty:

Opublikowano
  • Autor

cwaniak :naughty:

ale to taka tylko na spoty będzie :kox:

z przodu jednak przynituje do zderzaczka i będzie spokój... dam ją tylko do laminowania najpierw :decayed:

Opublikowano

1. Musi byc tablica

2. Kara do 200zl jesli dobrze pamietam :) ale przewaznie pouczenie

3. Ja sie zawsze tlumaczylem tak ze przed chwila mi spadla i wlasnie jade zalozyc do kolegi do garazu

4. bujalem bez talblicy z pol roku ;) ... i najpierw mialem pouczenia ...ale w zwiazku z tym ze moje auto bylo dosc charakterystyczne ( 8 razy skrobanie szyb ) i mialem czeste kontrole to wreszcie wylapalem mandat i dowod polecial .... za przepalona zarowke w podswietleniu tablicy rejestracyjnej z tylu

Opublikowano

do laminowania oddajesZ?

a co folia ma Ci dac, rozprszac swiatlo z fotoradarow? przetestowane to, czy to taki sam pic jak ten photoblocker co go gulczas na tv mango reklamowal :polew:??

Opublikowano
  • Autor

1. Musi byc tablica

2. Kara do 200zl jesli dobrze pamietam :) ale przewaznie pouczenie

3. Ja sie zawsze tlumaczylem tak ze przed chwila mi spadla i wlasnie jade zalozyc do kolegi do garazu

4. bujalem bez talblicy z pol roku ;) ... i najpierw mialem pouczenia ...ale w zwiazku z tym ze moje auto bylo dosc charakterystyczne ( 8 razy skrobanie szyb ) i mialem czeste kontrole to wreszcie wylapalem mandat i dowod polecial .... za przepalona zarowke w podswietleniu tablicy rejestracyjnej z tylu

to zobaczymy jak długo ja tak wytrzymam :kox:

Opublikowano

właśnie Tomeczku, po co będziesz laminował blachę? :mysli:

Opublikowano

u mnie kumpel po kraku już ponad pół roku śmiga bez blachy z przodu,w BMW 3 Coupe, tej najnowszej , i jeszcze nie miał nieprzyjemności z tego powodu, no a furka wygląda kozak :kox:

Opublikowano

a jakbyś blache za atrape wsadził?? :polew:

no ale co prawda o prawda - bez blachy jakoś lepiej ten ryj wygląda :good: