Łaszczu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam. Ogólnie jak w temacie. Zbliża mi się wymiana sprzęgła i zastanawiam się w co zainwestować . W ASO za taki oryginalny zestawik z wysprzęglikiem mogę mieć za ~900zł, a na forum jeden z Userow chciał za zestaw od radzikowskiego coś około 1500zl. Oczywiście na lato planuje iść z mocą w granice 185-190KM(11mm,230,fimc,turbo). Czy ASO-wskie sprzęgło udźwignie taka moc + quattro, bądź odrazu celować ze wzmacnianym? Za sugestie i podpowiedzi uprzejmie dziękuje.
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Witam. Ogólnie jak w temacie. Zbliża mi się wymiana sprzęgła i zastanawiam się w co zainwestować . W ASO za taki oryginalny zestawik z wysprzęglikiem mogę mieć za ~900zł, a na forum jeden z Userow chciał za zestaw od radzikowskiego coś około 1500zl. Oczywiście na lato planuje iść z mocą w granice 185-190KM(11mm,230,fimc,turbo). Czy ASO-wskie sprzęgło udźwignie taka moc + quattro, bądź odrazu celować ze wzmacnianym? Za sugestie i podpowiedzi uprzejmie dziękuje. przy mocy w jaką celujesz to jak nie będziesz potrafił to i Radzikowskiego przypalisz generalnie ori sprzęgło powyżej 150hp nie powinno mieć racji bytu.. bierz wzmacniane
Łaszczu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 A orjentujesz się czy można odrazu od niego kupic takie sprzegło?Czy trzeba wyjąć swoje i dać do zrobienia. No i orjentujesz sie ile może u niego kosztować?
michalutp Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Musisz czekać chyba ok 2 tyg. tak mi mówił w lato
Łaszczu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 A powiedział jakie koszta za taki zestawik?
michalutp Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 wiesz już nie pamiętam....ja zawiozłem swoje tzn docisk, tarcza i dwumas, za przywrócenie do stanu fabrycznego 260 zł wziął tzn umył, dał nowe okładziny (podobno LUK) i dwumas przetoczył z dociskiem, ja mam do wawy 200 km więc się umówiłem i podczas pracy poszedłem Tarchomin zwiedzać Jestem bardzo zadowolony mam zrobione ok 15 tys. Polecam taką regeneracje tu strona radzia: sprzegla.com
Łaszczu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Aha myślałem że możesz masz wzmacnianie. No Cóż będę musiał zadzwonić i się dowiedzieć jakie dokładnie koszta takiego miejskiego zestawu.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 15:46_________________________________________________A nie wiecie kto z forum ma takie sprzęgło od Radzikowskiego z dieslu?
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 A nie wiecie kto z forum ma takie sprzęgło od Radzikowskiego z dieslu? Dudi albo Piotrek jak się nie mylę
Rekomendowane odpowiedzi