Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Dobór kierownicy do B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam Audi A4 model b6 ze standardową kierownicą 4 ramienną bez mulitfunkcji i tempomatu, kolor granatowy. Sprawdzono mi w etce że posada następujący numer katalogowy 8E0419091BE, odkręciłem airbag i sprawdziłem 8E0419091. Kierownica jest trochę podtarta i dlatego postanowiłem ją wymienic na jakąś w dobrym stanie ale również w kolorze granatowym, na allegro znalazłem kierownice o numerze katalogowym : 8Z0 419 091 BG 67X. Wiem że jest z audi a2 i ma multifunkcję. Mam pytanie czy ta kierownica będzie pasowała do mojego auta ? Jeżeli nie to jakie numery katalogowe będą odpowiednie ?

Opublikowano

Koledzy z forum zakładali kierownice od R8 i podeszła więc z ta raczej tez nie powinno być problemu ale niech się wypowiedzą ci którzy mają na ten temat konkretne pojęcie.

Opublikowano

Skoro mówisz, że Twoja kierownica jest wytarta i nie planujesz zmiany na jakąś s-line itp to może rozważ opcję obszycia skórą (także niebieską) aktualnej kierownicy :wink4: powinno wyjść taniej niż wymiana, a efekt będzie osiągnięty :gwizdanie:

Opublikowano

Wszystko będzie pasować tylko dochodzi dobranie modułu i taśmy poduszki :good:

Opublikowano

czyli najlepiej bedzie obszyć tak jak sugerował kolega michal_s87

Opublikowano
  • Autor

Skoro mówisz, że Twoja kierownica jest wytarta i nie planujesz zmiany na jakąś s-line itp to może rozważ opcję obszycia skórą (także niebieską) aktualnej kierownicy :wink4: powinno wyjść taniej niż wymiana, a efekt będzie osiągnięty :gwizdanie:

Myślałem o takim rozwiązaniu jednak wychodze z założenia że oryginał to oryginał. [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 23:20_________________________________________________

Właśnie o to chodzi :) nie chce kombinowac za wiele z taśmami i modułami bo zmianie ulegnie tylko wizualny efekt kierownicy. Mógłbym się z tym pobawic w przypadku chęci zamontowania multifunkcji albo kierownicy od B7. W tym wypadku wolę zostac przy tej taśmie a dobrac jedynie odpowiednią kierownicę dlatego potrzebuje numeru katalogowego kierownicy która również by pasowała to tego zestawu co aktualnie posiadam.

Opublikowano

Myślałem o takim rozwiązaniu jednak wychodze z założenia że oryginał to oryginał. [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 23:20_________________________________________________

Właśnie o to chodzi :) nie chce kombinowac za wiele z taśmami i modułami bo zmianie ulegnie tylko wizualny efekt kierownicy. Mógłbym się z tym pobawic w przypadku chęci zamontowania multifunkcji albo kierownicy od B7. W tym wypadku wolę zostac przy tej taśmie a dobrac jedynie odpowiednią kierownicę dlatego potrzebuje numeru katalogowego kierownicy która również by pasowała to tego zestawu co aktualnie posiadam.

To ta z A2 podejdzie zostawisz sobie tylko swoją poduszkę i tyle .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Czy ktoś mnie może zapewnić że ta kierownica 8Z0 419 091 BG 67X podejdzie do B6 ?