Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Proszę o opinię o silniku 2,0 FSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: koledzy proszę bardzo o podanie waszych opinii na temat B6 z 2003r. z motorkiem 2,0 FSi 150KM, przebieg tego autka ponoć 100tyś km, w budzie sedan ale to w sumie malo juz ważne, czego udało mi się dowiedziećo konkretnej NIUNI to to że podobno z salonu wyjechała na skandynawskiej ziemi a dokładnie SZWECJI ??? Dziwne jest to że nie ma xenonów a ma w zderzaku spryskiwacze reflektorów... :mysli: może nie jest to dziwne ale proszę o opinie.... :naughty:

a i jeszcze jedno przebieg:

03/2007 w ASO 63tyś km

obecnie 100tyś km :mysli: możliwe???? :OMG:

proszę o info w miarę możliwości jakieś opinie, co sądzicie o takim silniczku....ile to to :pali: ?? czy można zgazować (chociaż chyba nawet bym nie chciał)

jak w ASO sprawdzą i potwierdzi się że poza drzwiami tylnymi lewymi i zderzakami x 2 nie ma nic innego po zmianie to może w połowie styczia w końcu będę się bujał :audi: a jak nie to sprzedającemu :bicz3:

Opublikowano

Skoro nie chcesz go zagazować to problem odpada bo jak na razie próby z zagazowywaniem tych silników są, że tak napiszę "trudne".

A co do przebiegu? A ilu miało właścicieli? Po za tym siedmioletnie auto z okrągłą liczbą 100.000km przejechanych to jak dla mnie trochę za mało. A co do tej Szwecji to słyszałem opinie (nie wiem ile w tym jest prawdy), że mogą być problemy z blachą w takich samochodach - bo niby wina klimatu czy coś w tym stylu - niby blacha może być uszkodzona bo tam niby opony są wyposażone w kolce (?) i jak kolesie jadą jeden za drugim to "obrzucają" się pozostałościami z drogi (podkreślam nie wiem ile w tym jest prawdy) .

Opublikowano

kolego dzięki za opinię.... :gwizdanie: będe wiedział na co zwrócić uwagę na miejscu... może się zgadzać to co piszesz z tymi kolcami bo zderzaki były wymienione dwa na bank, to ciekawy osąd o tych kolcach, ale blacha przecież w :audi: to nie powinna rdzewieć przecież zanurzana w zalewie ocynkowanej....czy jakoś takoś.... :gicior:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 14:04_________________________________________________a i miałem na myśli opinie odnośnie silniczka tej jednostki bo jakoś mało jest takich na rynku wtórnym a i mało chyba obecnie na forum użytkowników tej :a4fan: i nie czaję czemu tak się dzieje :co: ciężko dostać takie cosik czy jak??? a przebieg 100180km cholera wie czemu?? ale nawet jeśli 03/2007 maił 63tyś km to jakby miał być kręcony to wątpię :stop: żeby przez dwa lata więcej niż 100tyś km ktoś nakręcił....

Opublikowano
:notworthy: dzięki kolego, a cóz to za ostrzeżenie masz pod loginem ?? :shocked: ojjjj ale ból..... :drinks::friends:
Opublikowano

;( cholkerka ile specjalistycznego języka może jakieś lekkie tłumaczonko???? :slina:

Opublikowano

ogolnie ze osadza sie nagar bo nie ma paliwa w powietrzu tylko samo powietrze z olejem z odmy. pojawia sie przy przebiegu powyzej 100kkm i to jest po czesci odpowiedzialne za spadki mocy np w rs4 i s5.

Opublikowano
:notworthy: no ale co to ma mi powiedzieć???? :blink:
Opublikowano

produkowany 2000 - 2006

??

bzdura

2004 koniec produkcji nadwozia b6 sedan avant, kontynuacja cabrio

osiagi tez pomieszane