Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[PC] Call Of Duty 4 MW2 ...::::22:00 START::::...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kazan4 nie znajduje

Jaki ty masz nick? Ja siebie znalazłem, ale jest 4 graczy z nickiem "Thom4s". Jestem na 4 pozycji i mam 2 znajomych. Jednym z nich jest "Boseron"

Opublikowano

ja mam krzzaj5 lub szukaj krzzaj51984 bo nie wiem jak steam znajduje

Opublikowano

znajduje CIe pod krzzaj5 :)

Opublikowano

Jaki ty masz nick? Ja siebie znalazłem, ale jest 4 graczy z nickiem "Thom4s". Jestem na 4 pozycji i mam 2 znajomych. Jednym z nich jest "Boseron

znalazlem :good:

Opublikowano

Mam Cię już na liście :good::)

Opublikowano

Jeżeli zjawi się tyle osób ile się deklarowało,to zapowiada się niezła ciupanka :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja jestem na bank :hi:

Opublikowano

Jeżeli zjawi się tyle osób ile się deklarowało,to zapowiada się niezła ciupanka :naughty: :naughty:

mam nadzieję że dzisiaj idziesz do kina wieczorem :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

No... idę z wami :decayed:

Opublikowano

Taka ekipa az szkoda przegapic :decayed: tez bede :)

Opublikowano

Nooooo dzisiaj frekwencja przepiękna :shocked:

10 osób :notworthy::good: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

grało się super!!! :kox:

Opublikowano

:naughty: Dzieki za dzis :wink4:

do nastepnego

Opublikowano

Ogr kupuje grę , jak jeszcze będzie themon to będzie 12 osób :naughty:

Opublikowano

grało się :kox:

Opublikowano

powiedzcie mi tylko jaka broń jest najbardziej popularna bo zanim ja oddam dwa strzały to dostaje serie i ie wiem jaką broń sobie ustawić i czy wy macie czujnik pulsu do kazdej broni bo ja tylko do jednej i z nia cały czas biegam bo nie wyobrazam sobie grac bez czujnika pulsu.

grało sie fajnie tylko szkoda ze w pojedynku jeden na jeden zawsze gine pierwszy i mysle ze główie decyduje broń a potem umiejętności.

Opublikowano

nie bron a szybkosc kompa i lacza,np.zanim ja wyciagalem bron to nasz forumowy KILLER potrafil oddac rzut granatem i jeszcze udezyc nozem,nawet w powtorkach nie raz widac jak oddajesz strzal a kule trafiaja po czasie i osoba potrafi do ciebie dobiec i cie zabic.ja tak sobie to tlumacze bo w CODMW1 bylem dosc dobry nawet bardzo a tutaj nie daje rady,i mysle ze wina lezy po stronie kompa bo mam nie raz z nim problemy w tej grze(czasem klatkuje,gra nie chodzi plynnie jak powinna)

Opublikowano

powiedzcie mi tylko jaka broń jest najbardziej popularna bo zanim ja oddam dwa strzały to dostaje serie i ie wiem jaką broń sobie ustawić i czy wy macie czujnik pulsu do kazdej broni bo ja tylko do jednej i z nia cały czas biegam bo nie wyobrazam sobie grac bez czujnika pulsu.

grało sie fajnie tylko szkoda ze w pojedynku jeden na jeden zawsze gine pierwszy i mysle ze główie decyduje broń a potem umiejętności.

ja od zawsze grałem bez czujnika pulsu :wink4:

tu nie chodzi o broń tylko refleks , wyćwiczone zachowania i doświadczenie.

jak miałem pauze 2 tygodnie to w piwerwszy dzień dostawałem ostro od wszystkich , na drugi dzień już bez porównania.

Nie zrzucałbym na kompy , łącza itd.

Boseronek no co Ty opowiadasz? mało razy mnie zastrzeliłeś w bezpośrednim starciu?

Nie patrz tylko przed lufę tylko jak idziesz to ruszaj myszką na boki i obserwuj szerszy kąt :wink4:

Opublikowano

ale jest jeszcze coś takiego jak szybkostrzelność i broń która szybciej strzela niestety w większości przypadków nie masz szans w bezpośrednim starciu i doświadczenie nie ma tu nic do rzeczy, fakt ostatnio dochodze juz do tysiąca punktów a kiedys nie mogłem przekroczyć 300 więc jest coraz lepiej ale mysle ze trzeba łapac kolejne poziomy i atuty odblokować lepsze bronie to konkurencyjność wzrośnie.

dalej nie wiem jaka ta broń w miare dobra ? [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:41_________________________________________________

nie bron a szybkosc kompa i lacza,np.zanim ja wyciagalem bron to nasz forumowy KILLER potrafil oddac rzut granatem i jeszcze udezyc nozem,nawet w powtorkach nie raz widac jak oddajesz strzal a kule trafiaja po czasie i osoba potrafi do ciebie dobiec i cie zabic.ja tak sobie to tlumacze bo w CODMW1 bylem dosc dobry nawet bardzo a tutaj nie daje rady,i mysle ze wina lezy po stronie kompa bo mam nie raz z nim problemy w tej grze(czasem klatkuje,gra nie chodzi plynnie jak powinna)

daj sobie szczegóły grafiki na najniższe to mysle ze bedzie lepiej, ja mam na średnie bo a najwyzszych tez mi przycinał teraz jest ok, ale mysle ze szybkośc kompa nie ma tu znaczenia choć jak sie wiesza komp to nie ma grania

Opublikowano

Łukasz , ja mam gorszą broń od Ciebie bo mam 25 poziom dopiero :gwizdanie:

Opublikowano

u mnie raczej ma bo jak gram godz.lub dluzej potrafia pojawic sie czarne plamy w miejscu np.helikoptera wczoraj go resetowalem raz ale i tak jest super w porownaniu do wczesniejszego stanu.....grafe mam na max.mozliwosci 1280x1024 a tekstury i reszte na min.mialem na EXTRA,WYSOKIE,NORMALNE i teraz MINIMUM i jest to samo jeszcze wymienie zasilacz i zobacze bo na ELEKTRODA PL jest w top 5 najbardziej niepolecanych....chodzi tez o to ze ja wczoraj przy ustawieniu MARATON,WAGA LEKKA,KOMANDOS nie moglem dogonic GOBIEGO ktory mial MARATON,ZIMNOKRWISTOSC i cos tam jeszcze [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 18:52_________________________________________________a dzis sie cos bedzie dzialo?