Opublikowano 18 Stycznia 201016 l moj skype joanna.blazewicz,na weekendkumpel ma mi przywiesc stacje jego wiec zobaczymy czy u niego pojdzie
Opublikowano 18 Stycznia 201016 l Koledzy czy dziasiaj coś planujemy postrzelać?Bo ostatnio co niektórzy zawodzą i się ociągają
Opublikowano 18 Stycznia 201016 l Ja moge wystartowac ok 22-giej. Themon mysle ze też będzie oraz Kerczi
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l GOBI dzieki za pomoc - jednak gra jest ok.czyli komp cos nie domaga juz zamowilem nowa grafe i przeloze tym razem taka jak mialem z nvidi zobaczymy czy da rade
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Montuj montuj i dołączaj do nas. Im więcej osób którym można kopać d*pę - tym lepiej Kto dziś wstawi się na trzepanie d*py ?
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l O której proponujesz?Awansowalem już na sierż.sztab. ale do Ciebie jeszcze mi daleko Przez to granie kobietka mi się denerwuje,że non stop przy kompie siedze po nocach
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l ja właśnie profilaktycznie pociupalem teraz z 20 min , jutro jestem na bank
Opublikowano 19 Stycznia 201016 l Trzeniu,co tak krótko?Wracaj,dopiero się zaczyna Biały , idę spać... Jutro rano jadę do Rzeszowa ale wieczorem :gwizdanie: