Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Rezanko podświetlanych klamek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

zasilanie brałeś równiez od tej kostki z czerwonego kabelka...Ciekawie to teraz wygląda :cool1: a nie rozprasza Cie podczas jazdy wieczorem/w nocy . Może i ja sie skusze na montaż :gwizdanie: ale poczekam moze jeszcze troche to dorezasz coś jeszcze :kox: :gwizdanie:

powiem ci że jest spoko,to białe światło jest w sam raz,brakuje jeszcze tylko pod nogami i będzie git :naughty:

tak wszystko jest pod jednym kabelkiem podłaczone,niski pobór pradu,mysle że nic sie nie stanie :wink4:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ciekawy pomysł, nad klamkami muszę pomyśleć :)

podświetlany boczek jakoś... :no:

Opublikowano

hmm Ja tez sobie zrobiłem podświetlenie klameczek tylko ja użyłem do tego diody 3mm która rozprasza światło ! W dzień nie widać światła w klamce a w nocy jest taki delikatny czerwony kolorek :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopuje stary temat. Po kilku godzinach spedzonych na szrocie, udalo mi sie skompletowac brakujace plastiki, i inne pierdolki.....a takze niewiem jakim cudem znalazlem tez nawiewy poliftowe. :decayed: Obecnie schna po przemalowaniu w kolor deski. Mniejsza o to, co do podswietlenia klamek - swoje bede rezal w weekend, lecz zamierzam uzyc takich diod: http://sklep.avt.pl/p/pl/41875/dioda+led+prostokatna+czerwona.html

Zakladajac szeregowo obok siebie dwie diody na klamke - uzyskam pole swiecace 2mm x 10mm co bedzie bardzo zblizone do oryginalu. Calosc podlaczona pod przyciski szyb (mam 4 el.) wiec powinny swiecic nie tylko przy wlaczonych swiatlach, ale nawet do pierwszego otworzenia/zamkniecia drzwi po wyjeciu kluczyka ze stacyjki. Pytanie jak jest w oryginale: czy jak wylacze z panelu kierowcy tylne szyby, powinny gasnac rowniez klamki ?

Zdjecia efektu koncowego wrzuce po weekendzie.