Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Dziwne drgania :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie mam taki problem. Przy postoju na biegu jalowym czuje drgania na kierownicy. Podobna sytuacja jest przy wprowadzanniu auta na wyzsze obroty tak kolo 2500 i wcisnieciu pedalu gazu zaczyna drgac bardzo nie przyjemnie buda. Co to moze byc??

Dzieki za odpowiedz.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie ale wtryskiwacze były kontrolowane i sa ok. Wiec to nie to. Może jakieś jeszcze pomysły?

Opublikowano

Dzięki wielkie ale wtryskiwacze były kontrolowane i sa ok. Wiec to nie to. Może jakieś jeszcze pomysły?

uuuu kolego to powiem ci tylko tyle ze czeka cie dluga walka bo jak dotad nikt sobie z tym nie poradzil , te 2.0 TDI drgaja i wpadaja w wibracje przy pewnych obrotach i nikt nie wie dlaczego.Denerwujace , zwlaszcza ze kupuje sie auto kalsy premium za tyle pieniedzy.......

Ja w BLB wymienilem wszystko : PD,EGR, pompe podcisnienia, dwumas ze sprzeglem , kolo posowe walu , wczesniej ASO wymienilo blok, glowice turbo na gwarancji i nic to nie zmienilo.Zmienilem potem auto na BRD i co ..... tez wibruje zdecydowanie mniej ale jednak.Jak mi ktos powie co jest przyczyna takiego zachowania tych silnikow to chetnie mu sporo odpale bo umieram z ciekawosci co tak ladnie spier...lili w tym silniku :evil:

Opublikowano
  • Autor

Czyli po prostu trzeba pokochać albo wymienić silnik:) Jak bym wiedział wcześniej to bym sobie Fiata kupił:) Jeszcze raz dzięki za informacje:)

Opublikowano

Czyli po prostu trzeba pokochać albo wymienić silnik:) Jak bym wiedział wcześniej to bym sobie Fiata kupił:) Jeszcze raz dzięki za informacje:)

pokochac, pokochac. a to znaczy akceptowac wady :decayed: nie ma sie co za bardzo rozczulac. wymieniaj na dobry olej, przeprowadzaj diagnostyke, tankuj dobre paliwo.

ja sie przyzwyczailem (do tej pory przejechalem 20.oookm) :cool1: