Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Gumki do kluczyka gdzie kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panów czy może Ktoś wie gdzie można kupić gumki do kluczyka 8E0837220 Audi b7 Te są trochę wytarte. A co nowe to nowe. Gdzie to można dostać potrzebuje do 2 kluczyków... :gwizdanie:

Opublikowano

Pytałeś w ASO? Gdzieś był już taki temacik jak ładnie to ktoś zmienił, opisał. :good: Koszt takiej gumki to parę złotych z tego co pamiętam... :mysli:

Opublikowano

Tutaj jest ten temacik, o którym mówiłem wyżej ale z tego co wyczytałem to w kluczykach z B7 niestety nie ma możliwości wymiany samych gumek... :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_wymiana_gumowych_nakladek_w_kluczykach-t56816.15.html[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:10_________________________________________________No właśnie Cuber o tym samym mówimy ale jesteś pewien, że w B7 można bez problemu wymienić te gumki? :yeah: Bo ktoś tam pisał, że niestety się nie da... :mysli:

Opublikowano

To że w b6 są wymienne to wiem ale pytanie było o b7 bo tam są inne. A nóż ktoś coś wymyślił?

Opublikowano

no własnie z tegoc o widze w B7 moze być z tym kłopot :gwizdanie: jednak

Nie wiem jakim cudem pomyślałem że w B7 jest ten sam kluczyk co B6 :wallbash:

Jak w Etce są podane gumki do B6 tak do B7 juz nie ma ;( ehhh

Opublikowano

Tragedii nie ma...Jak by ktoś gdzieś coś zauważył dajcie znać Może ktoś to zacznie "klepać"? :wallbash:

Opublikowano

Ja jutro będę w ASO bo mam odebrać parę gadżetów :naughty: to może ich popytam choć jak Cuber zerka do ETKI i nic tam nie ma to przecież ASO też nic nie wymyśli... :disgust: Mimo wszystko spytam jak już sie tam udam i dam znać. :good:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:23_________________________________________________Sorki, że wczoraj się nie odezwałem. Byłem w tym ASO i Pan powiadomił mnie, że niestety nie da się tego wymienić tylko trzeba cały kluczyk... :gwizdanie:

Opublikowano

trzeba cały kluczyk...

cfaniaczki :angry: