Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co sądzicie o tych felgach i czy podejdą one do mojej niuni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, planuje na wiosnę kupić jakieś felgi, a teraz podobno są trochę tańsze :wink4: cena do 1100zl 16" lub 17" (chociaż chyba bardziej wolałbym 16" często jeżdżę po łodzi-a tam są fatalne drogi:/)

http://www.allegro.pl/item863533283_felgi_16_5x112_et35_7_5.html co myślicie o takim czymś? wiem że nie obędzie się bez pierścieni centrujących

Opublikowano

Na lato do A4 B5 przynajmniej 17" , komfort nie wiele gorszy niż na 16" a wygląd dużo lepszy :kox:

Opublikowano

Na lato do A4 B5 przynajmniej 17" , komfort nie wiele gorszy niż na 16" a wygląd dużo lepszy :kox:

ale na rozsadnych oponach czyli max 225/45 :cool1:

Opublikowano
  • Autor

wuju link nie chodzi

dla mnie max to już na pewno 17" bo te moje 90KM to i tak już na starcie będzie się rozpędzać jak fiat 126p :tongue4:

tylko po prostu rozmawiałem ze znajomymi i trochę odradzali mi 17-stki właśnie ze względu że można je szybko pokrzywić na tych naszych dziurach. poza tym zawieszenie z przodu też na pewno się szybciej wytłucze.

najbardziej to chciałbym pójść w stronę oryginalnych od audi, ale wiem że za tą kwotę to też nie zaszaleję...

Opublikowano

odpowiedz sobie na 1 za***iście proste pytanie:

co sie bardziej liczy lans czy komfort?

i takie kup felgi :decayed:

:polew: :polew:

wuju link nie chodzi

nie wiem czemu :mysli:

zapytaj tego użytkownika

http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/jozku726-u41763.html

miał, bo nie wiem czy nie poszły 17 ori audi (chyba) od eski za 1100 :kox: :kox:

i nie wstawiaj 16.. 17 beda ok

ja miałem włożyć 17 ale w końcu sa 19 narazie jeździłem tylko tydzień po Kielcach i miodzio

a jaki lans :naughty::kox:

Opublikowano

wzór fajny ale ta felga wygląda fajnie od 18 cali moim zdaniem, co do komfortu i wyglądu to temat jest ciężki, jak jeździsz na 15 i wrzucisz 17 to odczujesz dużą różnicę np na kierownicy ale po czasie patrząc na wygląd auta puścisz w zapomnienie brak komfortu jaki masz na 15, też tak miałem po oprzesiadce na 17 ale przeciez 17 to nie tragedia bo jak piszą i na 18 i 19 ludzie śmigają. Piszę żebyś nie miał wątpliwości. A 16 cali niby mówią, że to kompromis między 15-17 ale moim zdaniem to żaden kompromis bo ani sie tym dobrze nie jeździ ani wyglądu max rewelacyjnego nie ma. Sam zadecyduj co Ci się podoba, czego chcesz ?

odpowiedz sobie na 1 za***iście proste pytanie:

co sie bardziej liczy lans czy komfort?

i takie kup felgi :decayed:

:polew: :polew:

DOKŁADNIE

Opublikowano
  • Autor

przekonaliście mnie-wy jeździcie na takim czymś, ja jeszcze nie

a jaki polecacie wzór 17"??

Opublikowano

przekonaliście mnie-wy jeździcie na takim czymś, ja jeszcze nie

a jaki polecacie wzór 17"??

jest tego w 3 du.y ja przed zakupieniem swoich chciałem kupować z 8 innych wzorów, jak nie wiesz to poszukaj sobie na allegro tam jest tego dużo felg jest miliony a do a4 tysiące :kox: czarne, srebrne, chrom, mat............poszukaj wybierz wstępnie, wrzuć fotke to ludzie doradzą :hi: decyzja i tak będzie Twoja bo to Tobie ma sie podobać :good:

Opublikowano
  • Autor

podoba mi się coś takiego:

http://www.allegro.pl/item876498840_oryginalne_felgi_audi_s_line_17_5x112.html

http://www.allegro.pl/item865001285_komplet_17_do_audi_a3_tt_vw_golf_5_touran.html#gallery

http://www.allegro.pl/item850376021_felga_audi_a317_oryginalna.html

ale pewnie nie dam rady takich kupić do tej kwoty którą pisałem wcześniej... co wy o nich sądzicie? ładnie będą wyglądać na B5 avant?

Opublikowano
  • Autor

tylko te 3 są u mnie na 3 miejscu :tongue4:

pierw chce poszukać tych z pierwszego i drugiego linku może by się znalazła jakaś okazja... póki co mi się bardzo nie śpieszy z kupnem bo i tak one idą na letnie opony, ale podobno w okresie zimowym można kupić trochę taniej...

Opublikowano

no ja kupiłem bbs-y 19 z oponami za 1800 :cool1: tak ze można wyrwać coś tanio :naughty:

Opublikowano

Wszystkie są piękne i będą pasowały, mam podobne do tych 1,.... 2 i 3 też mi chodziły po głowie ale akurat jak ja kupowałem nie było, ale myśle tak albo pieirwsze albo jak wuju drugie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2010, 11:49_________________________________________________aha te drugie maja za duże ET jak na A4 i musiałbyś dystanse stosować(dodatkowe koszta)

Opublikowano
  • Autor

właśnie wracając do ET felgi to prawda, że do B5 między 35 a 45 felgi będą dobrze wyglądać bez dystansów? i bez przeszkód będzie można na nich jeździć?

osobiście wolałbym się w te dystanse nie bawić...

Opublikowano

właśnie wracając do ET felgi to prawda, że do B5 między 35 a 45 felgi będą dobrze wyglądać bez dystansów? i bez przeszkód będzie można na nich jeździć?

osobiście wolałbym się w te dystanse nie bawić...

prawda 35-45 to jest optymalne ET

miałem 15 et 42 były trochę schowane, 17 mam et35 i jest :kox: