urho Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam, zauważyłem że od jakiegoś czasu moje autko straciło trochę na dynamice. Po podłączeniu VAG-a wyskoczyły mi trzy błędy: 00543, 16795 i 17523. Ten pierwszy to coś z przekroczonymi obrotami silnika, natomiast nie bardzo wiem co oznaczają te dwa pozostałe i o czym mogą świadczyć. Jako że nie jestem znawcą w tej materii proszę szanownych forumowiczów o pomoc w ocenie powyższych błędów-czy to coś poważnego i trzeba się za jakimś dobrym mechanikiem zacząć rozglądać. Tak jak napisałem na początku audiczka od jakiegoś czasu trochę jest ,,ospała". Autko ma najechane niecałe 200 tyś /raczej nie kręcony/, nie zważyłem, żeby jakoś specjalnie kopcił, pali bez zarzutu nawet przy ostatnich mrozach, olej brał i bierze jakieś 0,5 l od wymiany do wymiany. Proszę jak w temacie ponieważ wiem że wiedza i doświadczenie wielu z forumowiczów jest ogromna a ja w tej materii jak wcześniej pisałem jestem nowicjuszem.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Darev Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Po wykasowaniu nadal są? Może warto by zrobić pakiet logów, wtedy lepiej ocenić stan autka.
Rekomendowane odpowiedzi