alvred Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 Witam! Mam taki problem wypadła mi gdzieś podczas jazdy połowa zamka (srebrny środek w klamce gdzie wchodzi kluczyk) , gdy wkladam kluczyk nie da sie przekręcić całe szczeście że mam centralny ale brzydko to wygląda tzn ta dziura:( Może są jakieś zamienniki , atrapy zamków, lub z innego pojazdu sie nada ale jakiego? , ktoś ma może zbędny taki środek - odkupie ? Proszę o podpowiedź Audi A4 Sedan 1996r. * temat poprawiony [Musashi]
krzysztof_waldi Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Witam. Podłanczam sie pod temat. Siostra kupiła A4 z 95r i tam w drzwiach kierowcy brakuje polowy zamka? Teraz mam pytanie? W jaki sposób go naprawic? Czy serwisy ślusarskie dorabiajace klucze i zamki maja wkładki samochodowe tak ze dorobią wkładke z kuczyka? Czy trzeba kupowac inna wkładkę (np z rozbitka) i dorobic pod kluczyk? Czy ktos taki problem juz rozwiazywał? Moze ktos wie gdzie we wrocku lub okolicy mozna taka awarie naprawić? Z gory dzieki i pozdrawiam
audia4s4 Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 http://moto.allegro.pl/item327902178_audi_a3_a4_wkladka_zamka_kluczyk_korpus_3_piny.html#pho to to powinno pasować
wit.s Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 sorry za OT, ale tego by nie wymyslili nawet scenarzysci brazylijskich seriali. Noz ku*wa zeby zamki wypadaly no, szok!!!
audia4s4 Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 sorry za OT, ale tego by nie wymyslili nawet scenarzysci brazylijskich seriali. Noz ku*wa zeby zamki wypadaly no, szok!!! W golfie Mk3 takie rzeczy sie zdarzały
jocker01 Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 czesc, to jest proste panowie, jedziecie do jakiegos sklepu z czesciami od audi i pytacie czy maja wklatki, cena ok 100zl od sztuki. dajecie panu kluczyk on dopasowuje wkladke do kluczyka trwa to 20sek/wkladke na twoich oczach. potem zakleji tasma aby nic nie wypadlo i masz dopasowany bembenek gotowy do montarzu i do tego nie trzeba zmieniac kluczykow . Pozdrawiam Jocker01
krzysztof_waldi Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 OK a kogo polecacie na dolnymśląsku?
Rekomendowane odpowiedzi