Pawlo 2004 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Flyer a co robisz z muzą? Pogrywasz gdzieś jaka Dj? Jeśli tak to witam serdecznie kolegę po fachu :polew: :polew: dobre A co w tym śmiesznego? Będąc w PL grałem w Klubie Heaven w Lesznie.
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 A co w tym śmiesznego? Będąc w PL grałem w Klubie Heaven w Lesznie. tu nie chodzi o ciebie stary , tylko o Flyera , on nie robi nic oprócz siedzenia przed konsolą , z paczką czipsów którymi nagminnie sie obżera. Gdzie mu do didżejki , juz szybciej jakies karaoke typu singstar itp :gwizdanie:
Pawlo 2004 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 A co w tym śmiesznego? Będąc w PL grałem w Klubie Heaven w Lesznie. tu nie chodzi o ciebie stary , tylko o Flyera , on nie robi nic oprócz siedzenia przed konsolą , z paczką czipsów którymi nagminnie sie obżera. Gdzie mu do didżejki , juz szybciej jakies karaoke typu singstar itp :gwizdanie: Aaa... to o to lotto No niestety nie znam kolegi Flayera więc nie wiem co on tam porabia więc zapytałem co robi z tą muzą Jesli wszystko wyjaśnione to się cieszę bo juz myslałem ze jakiś polew ze mnie jest
Tomek__ Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 a ja sciągam z wrzuta.pl kopiuję link piosenki i wklejam na zrzuta.eu albo sciagnik.net
moskal Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 nie znam kolegi Flayera nie masz czego żałować jakiś polew ze mnie jest skądże znowu
Rekomendowane odpowiedzi