bobek80081 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam.Strasznie denerwuje mnie dzwięk który towarzyszy załanczaniu się ESP (pisk).Czy jest jakiś sposób na to? Pozdrawiam.
bobek80081 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 No piszczy z tyłu jak załancza sie esp taki dzwiek jak przy czujnikach parkowania tylko że ciszej
bobek80081 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 u mnie nic nie piszczy No to dziwna sprawa.
DDESPERADOO Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 U mnie też nic nie piszczy, wiec ciężko mi powiedzieć
chudineze Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Być może jakiś błąd się pojawia podczas włączania tak jak np. rozładowany akumulator podłącz VAG-a i sprawdź może jakieś błędy są.
proton2 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 U mnie też wydobywa się takie delikatne piszczenie, gdzieś z za licznika, w momencie działania ESP/EDS. Uznałem to za normalny objaw, bo błędów nigdzie żadnych nie mam. Wygląda jednak na to, że nie u wszystkich tak jest
Gość mmcv Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 u mnie nic nie piszczy, nie wiem czy to normalne ze go slychac ... moze to takie ustawienie ostrzegawcze ze Twoje auto traci kontrole :naughty:
piotrsob1 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 U mnie też nic nie piszczy, może jest to jedna z opcji kodowana VAG-iem ?
Rekomendowane odpowiedzi