Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Felgi na Lato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedy najlepiej kupić felgi na Lato .. .. lepiej teraz czy poczekać na wiosnę.. ..

przy okazji co sądzicie o takich felgach do Audi A4 B5 Avant AJM

1: najbardziej mnie interesuje ta opcja - http://moto.allegro.pl/item867513352_d536_16_5x112_audi_nowe_felgi_alu_a6_a4_a3.html

2: http://moto.allegro.pl/item853100105_nowe_alu_m_16x7_5x112_audi_a3_a4_a6_vw_passat_golf.html[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 20:52_________________________________________________bądź intersują z tego wątku felgi jak na tej białej S4 .. .. ktoś ma jakiś namiar na nie .. ..

pozdrawiam [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 20:58_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_jak_rozpoznac_czy_felga_s4_jest_oryginalna-t98617.0.html;all=

Opublikowano

Witam

Kiedy najlepiej kupić felgi na Lato .. .. lepiej teraz czy poczekać na wiosnę.. ..

jak dla mnie to jest to bez wielkiego znaczenia, a co do wyboru felg to te z pierwszego linku bardzo ładne tylko, że w większym rozmiarze i nie wiem jak to na avancie będzie leżało, a co do drugich to strasznie mi bmw podlatują

Opublikowano

te z tego białego Avanto to 18-19" , a Ty widze szukasz 16cie , a w tym rozmiarze , żadna felga nie wygląda extra, co najwyżej ktoś Ci powie : no może być :wink4:

także szukaj 17" bo różnicy w komforcie nie poczujesz , a wygląda lepiej i jeździ lepiej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

generalnie nie chce miec rozwalonego odrazu zawieszenia .. .. a we wrocławiu każdy wie jakie są drogi .. .. w sumie jak wszedzie .. dziurawe .. nie chce co chwile jezdzic i prostowac .. .. pozatym do 17 juz trza dystanse itd .. .. znasz kolego model tych felg .. z tego bialego audi rs

Opublikowano

generalnie nie chce miec rozwalonego odrazu zawieszenia .. .. a we wrocławiu każdy wie jakie są drogi .. .. w sumie jak wszedzie .. dziurawe .. nie chce co chwile jezdzic i prostowac .. .. pozatym do 17 juz trza dystanse itd .. .. znasz kolego model tych felg .. z tego bialego audi rs

kto Ci nagadał że do 17tek są potrzebne dystanse? mega głupota , jak kupisz z ET50 to i przy 15kach będziesz potrzebował dystanse :gwizdanie:

modelu nie znam , ale są to felgi z RS4 jak już zauważyłeś , chyba z ronala , ale to już niech właściciele takich sie wypowiedzą :wink4:

Opublikowano

Nie kupuj plasteliny. A felgi to 17-stki bo mniejszych się nie opłaca. Poszukaj jakiś ori najlepiej lub jakiś firmówek.

Opublikowano
  • Autor

plasteliny .. .. ?? a co rozpadna sie po 1k kilometrow ..

Opublikowano

plasteliny .. .. ?? a co rozpadna sie po 1k kilometrow ..

jak są z chu**wego materiału to tak , albo sie pogną i będziesz miał bicia na kierownicy.
Opublikowano

No długiej żywotności to one na pewno nie mają :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to może coś polecicie .. jakiej marki od jakiego producenta .. wiado ASO swoją drogą ..

Opublikowano

BBS, Ronal :good:

Opublikowano
  • Autor

tak .. ale pytanie czy mozna zastapic ich loga logami audi .. ..

Opublikowano

oczywiscie

Opublikowano

O.Z. Borbet

Opublikowano

Tomason

Opublikowano
  • Autor

ktoś ma dostęp do katalogu Audi z wiosny 2009 bądź lato 2009, w katalogu zima widziałem falegi 16 z oponami za jakieś 1400 zł .. przyzwoicie .. może warto poczekać na katalog wiosne i kupić w ASO

Opublikowano

w katalogu zima widziałem falegi 16 z oponami za jakieś 1400 zł .. przyzwoicie ..

tylko to była pewnie cena za jedną felge z jedną oponą :decayed: bo na pewno nie za komplet :wink4:
Opublikowano

Dokładnie jak pisze kezor..., nie ma opcji żeby w ASO alu z oponami kosztowały 1400 pln :) no chyba, że za sztuke :decayed:

Opublikowano

to ja jeszcze dodam ASA i RH