Bieniek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Kontrola esp i mrugajaca swiece zarowe sygnaluja uszkodzenie.
GRazny Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 te twoje kontrolki to właśnie tryb awaryjny... kontrolka świec nie odpowiada za same świece ale w kombinacji z innymi opisuje wiele błędów także tym się nie przejmuj... w komputerze będą błędy... chyba że parę razy błąd się nie zdarzy to się sam wykasuje...
wronka Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 Podziękował bardzo jutro po diagnozie opisze postępy do usłyszenia jutro .Pozdrawiam i Dzieki
GRazny Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Podziękował bardzo jutro po diagnozie opisze postępy do usłyszenia jutro .Pozdrawiam i Dzieki na pocieszenie Ci dodam że to był jedyny problem u mnie od zakupu (prawie 2 lata i 60.000km) także się nie łam
wronka Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam Wszystkich .Mój problem z A4 z esp nastepnego dnia sam znikł .Ale żeby być pewnym zajrzałem pod maske faktycznie obudowa kom była nie szczelna skręcona na 3 śrubach . Od tego czasu nie mam żadnych problemów z tym autem .Dzięki wszystkim za pomoc do usłyszenia .
Rekomendowane odpowiedzi