misiormaster Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam, czy ktoś jest w stanie mi powiedziec od jakiego sysyemu są te kostki i ewentualnie rozpisac mi od czego sa poszczegulne piny ? Nie wiem jakiego suba ze wzmacniaczem kupić. Mam tube ze wzmakiem Nokia ale z niej wychodzi tylko jedna czerwona kostka która nie psuje do żadnej z moich. Czy ewentualnie da sie przerobic żeby zagralo zmoim systemem?
bolo73 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 To wtyczki do BOSE. Postaram się dorzucić opis pinów.
misiormaster Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 dzieki jestes wielki ,teraz tylko znalesc wzmacniacz... czy raczej radzil bys przerabiac do noki? ...bo tak sie zastanawiam czy to wszystko mi ruszy z radiem alpine, gdyz orginalnego radia tez nie posiadam...
bolo73 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Kup ori sub ze wzmacniaczem BOSE, masz p&p. Przerabiałem kiedyś taki temat z radiem JVC i działało super, choć JVC nędzne. Z Alpine powinno być dużo lepiej, choć wizualnie ori to ori.
Rekomendowane odpowiedzi