Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy ktoś zna się na desce rozdzielczej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem , Oddałem auta do mecho coby założył alarmek po odbiorze zaczeło mi coś latac w desce rozdzielczej tzn, przy dołkach , zakrętach coś mi się tórlika w desce słyszalne jest to jakby jakaś mała nakrętka lub śrubka. Mecho oczywiście umywa ręce i mówi że gdy odkręci deskę rozdzielczą nie daje gwarancji że ją dobrze skręci tzn.nie bedzie trzeszczec itd. :( Stąd moje pytanie czy ktoś rozbierał deskę rozdzielczą czy są gdzieś jakieś gąbeczki małe lub cosik takiego żeby ją potem skręcić i było ok lub jak można sprawdzić środki nawiewu zna ktoś jakiś sposób :( ZAŁAMKA PLS HELP :afro::a4fan:

Opublikowano

pewno jakaś podkładka, śrubka wpadła cwaniaczkowi...

Ostatnio tył rozbierałem, bo mi wpadła nakrętka... wolałem jej nie zostawiać

Opublikowano

Zdejmij boki po obu stronach, może będzie coś widać.

I jeszcze odkręć osłonę na pedałami

Opublikowano
  • Autor

Odkreciłem boki i spody i nic nie ma kurde mysle ze jest to w nawiewach gdzies ale jak to wydostac czy ktos ma jakis pomysł ja włożyłem magnesy do otworow i łowie jak narazie nie pomaga :( Może ktoś ma inny pomysł :) ? :afro:

Opublikowano

hmm dziwne mi ostanio nagrzewnice wymieniali i jak to stwierdzili mam się nie martwić nic nie bedzie stukać itd... jak to poskręcają wręcz mnie o tym zapewniali... i fakt nic nie skrzypi nic nie stuka jest ok ;] mam nadzieje kolego że uda Ci sie znaleźć usterke...mowisz o nawiewach moze coś Ci wpadło? hmm tylko jak? hmm dziwna sprawa; ]

Opublikowano

Jedź do mechaniora i spytaj się gdzie jest centralka od alarmu, może po porostu jest niedokręcona, albo luźne są jakieś złączki kabli i stukaja

Opublikowano

Jedź do mechaniora i spytaj się gdzie jest centralka od alarmu, może po porostu jest niedokręcona, albo luźne są jakieś złączki kabli i stukaja

Dokładnie albo twój magik cos zostawił, zdejmowałem deske u siebie przy okazji montażu audio po skręceniu nic nie słychać. Też obstawiałbym centralke lub krańcówki jakiś kabli.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Niestety nie , wszystko jest podokręcane , a ten dzwięk jest taki jakby sie cos turlikalo po plastiku :(

Dzieki za podpowiedzi , SZUKAM DALEJ , narazie nie rozkręcam :) Idą w ruch magnezy na linkach do nawiewu :) Oby sie udało złowić :)