MAGIC87 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 AWX katalogowo ma 285... a moj pokazał 320
Dmlody87 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nom fajna sztuka... coś takiego by mi pasowało
icecool Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Opublikowano 20 Listopada 2012 nowe fotki na pierwszej stronie
icecool Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Porcja kilku letnich fotek... Szukam kogos kto pomoże mi skompletować zestaw do swapu AWD
RalphA4 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 fajowa sztuka szerokosci i powodzenia w modach
majkel20 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Szukam kogos kto pomoże mi skompletować zestaw do swapu AWD Chyba NOSB coś kiedyś miał
siemasz007 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Kolego jaki komfort jazdy na 18' i zawiasie s line, nie ma tragedii ? U mnie ten sam zestaw ląduje na lato, a mieszkam na Śląsku i nie wiadomo czego się spodziewać. Napisz jeszcze jaki zawias 1BE czy 1BV ? Przekonałem się do schwarz pakietu
icecool Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Kolego jaki komfort jazdy na 18' i zawiasie s line, nie ma tragedii ? U mnie ten sam zestaw ląduje na lato, a mieszkam na Śląsku i nie wiadomo czego się spodziewać. Napisz jeszcze jaki zawias 1BE czy 1BV ? Przekonałem się do schwarz pakietu U mnie jest 1BV. Nie mialem okazji jezdzic BE. Na 1BV jest twardo ale nie do przesady. Ja juz sie przyzwyczailem do zwalniania na hopach, omijania dziur i szorowania oslona po kraweznikach. Jadac passatem b5 na skreconych gwintach stwierdzilem ze u mnie jest bardzo komfortowo.
Rekomendowane odpowiedzi