prze_mo Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam Pojawił się u mnie w A4 taki problemik: Gdy odpalę niunię rano lub gdy silnik jest zimny przez ok 2 minut dochodzą z okolic pompy wspomagania rożnego rodzaju stuki dosłownie coś cyka .Natomiast gdy silnik się zagrzeje lub po upływie tych 2 minut jest wszystko ok. Pytanko moje Czy to może być pompa czy tez te cykanie dochodzi skąd indziej, przenosi sie? Proszę o pomoc?
mcm Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 może płyn do wymiany bo jak zimno to jest za gęsty
prze_mo Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2010 Bo do tego jeszcze leci mi maglownica. Ale że płyn nie przypuszczałem. Dzięki
Gość majki-m Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Te stuki to raczej z maglownicy
prze_mo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Z m :(maglownicy?[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 14:01_________________________________________________Jestem pewien że cykanie dochodzi z przodu silnika a nie z maglownicy. Dzięki za rady
Rekomendowane odpowiedzi