Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Pomoc w sprawie odkodowania pełnego FIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chciałem zapytać czy są tu jacyś fachowcy którzy byli by w stanie realnie mi pomoc(czytaj, wymienić manetkę, zamontować czujnik spryskiwaczy a potem to wszystko zakodować na komputerze)??

wiem ze jest to opisane co i jak w DT ale nie wiem czy sam dałbym rade to zrobić, chodzi mi po prostu o jakąś osobę ze śląska bądź z bliższych okolic która może mi pomóc

jeśli ktoś ma dać to : :szukaj: to lepiej niech się nie wypowiada bo szukałem, zakładałem tematy w innych działach które mi sugerowali forumowicze, podkreślam forumowicze!(nie zakładałem gdzie bądź tematów) ale zawsze znajdzie się jakiś nadgorliwy moderator co zaraz zamyka temat lub przenosi do kosza!! czy na tym polega to forum ??

Opublikowano

Kolego FIS-a dokładałem na podstawie opisu i zdjęć w D.T. i pomocy Kolegi Mario_ (tu podziękowania :notworthy: ) nie jest to tak trudne jak piszesz ( trochę dobrej woli ) ale jeśli boisz się że coś Ci nie uda się to proponuję szukać w swoich okolicach elektryka , montera któremu zostawisz furę zapłacisz za usługę i będziesz zadowolony ..... ale co do reszty Twojej wypowiedzi - podpowiem że ( nadgorliwy moderator ) jak napisałeś ma prawo zamknąć lub wywalić temat do kosza ... więc to co napisałeś nie jest czymś dziwnym .

Moim zdaniem nieznajomość regulaminu i niewiedza Twoja wynika z niechęci przeczytania punktów regulaminu . Proponuję poczytaj , zapoznaj się z zasadami na forum :good:.

Będzie Ci łatwiej poruszać się po Naszym Forum :hi:.

P.S.

Zasada na forum jest prosta ... czytaj , szukaj , pomagaj innym itd . :> .

Proponuję Ci spot w Twoim rejonie (śląskie) zapoznaj się z Kolegami popytaj poproś to na pewno Ktoś poda Ci " pomocną dłoń " i pomoże a nie mając 1 wiadomość jedziesz po wszystkich jak po łysej kobyle :gwizdanie: .

Wiem że nie na temat ale nie mogłem się powstrzymać Koledzy ) :) :) :)

Opublikowano

Proponuje to pytanie zadać na spotach śląskich.Nie zakładaj nowego tematu , tylko zadaj to pytanie w temacie spotowym :good:

Opublikowano

Zapraszam Cię kolego na PW. Jutro będę działał z manetkami, z czujnikiem spryskiwaczy i FISem... :good: Albo na spota jak dzisiaj zdążysz do Katowic. :good:

Opublikowano

dziękuje za rzeczowe odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...