wojtek26 3 Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Witam czy ktoś słyszał o tej instalacji gazowej czy jest dobra czy taka sobie. Brat ma możliwość jej założenia koszt 5500 i nie wiemy czy jest warta tych pieniędzy podobno jedna z lepszych więc prosze o porade Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin j 0 Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Kolega Poziek miał takową, z tego co wiem nie narzekał, ale najlepiej będzie jak napiszesz do niego na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziek 14 Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Miałem - instalcja najlepsza jaką można polecić. Ja płaciłe 4800 w www.egp.pl i polecam właśnie tam montaż. Idealna do aut turbo. Moc na gazie była wyższa o 3 konie niż na benzynie. pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaj82 0 Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 A jesli mozna wiedziec to czemu zostala wymontowana, ze wzgledu na dalsze mody silnika?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziek 14 Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 tylko i wyłącznie[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2007, 11:20 _________________________________________________no i jeszcze dlatego, że Spanky się ciągle nabijał Link to comment Share on other sites More sharing options...
azx 0 Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 za ta cene to mozna zalozyc wtrysk gazu cieklego (np JTG) http://www.egp.pl/start.htm a nie odparowanego ....i to dopiero jest instalacja naprawde skierowana do silnikow z turbinka (daja gwarancje ze silnik bedzie mial o kilka KM wiecej niz na benzynie) [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2007, 20:52 _________________________________________________jest i cennik http://www.egp.pl/start.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuNaTi 0 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Miałem - instalcja najlepsza jaką można polecić. Ja płaciłe 4800 w www.egp.pl i polecam właśnie tam montaż. Idealna do aut turbo. Moc na gazie była wyższa o 3 konie niż na benzynie. pozdr 4800? Mi w egp krzycza 5500 do v6 Kiedy to montowales, moze masz jakis "kupon rabatowy" Proponuja mi jeszcze taga300 za 3700 - jak myslice wartow PRINZ, czym wogole rozni sie od TAG300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamq 3 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Proponuja mi jeszcze taga300 za 3700 - jak myslice wartow PRINZ, czym wogole rozni sie od TAG300 Prins lepszy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziek 14 Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Prins lepszy wiecej krzycza bo masz V6 i dwa wytryskiwacze Keheina wiecej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts