Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Światła do jazdy dziennej Philips LED Daytime Lights

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ledy z S6 jedyne słuszne moim zdaniem i takowe posiadam, nie uważam, że to wiocha jeśli napierdzielają tak mocno, że spełniają swoje zadanie, a i charakterku dodają autku, te Philipsa jak dla mnie trochę maciupkie i słabo świecą mimo wszystko

...mógłbys przybliżyć temat tych światełek z S6? Co gdzie i za ile?

Czy to te: http://motoallegro.pl/item1153528511_oryginalne_swiatla_dzienne_audi_s6_a6_led_s_6.html ???

lub te: http://motoallegro.pl/item1146983796_swiatla_led_drl_dzienne_audi_s6_promocja_jafra.html

Opublikowano

Pytałem czy to ten model, typ. Cena zaporowa, więc trzeba by szukać używek. Tylko cos mi nie pasuje w ogłoszeniu jest info że wymiar lampy to 52cm to chyba pomyłka???

Opublikowano

Tomek zgdza się to te ledy z aukcji, które wkleiłeś ceny są kosmiczne ale widziałem nowe nawet po 700zł, ja akurat kupowałem osobno lewą i prawą - używki bo udało mi się wyrwać naprawdę w dobrej cenie a efekt jest m tylko mega :kox: jest tylko problem bo trzeba ciąć zderzak w środku i cały czas myślę jak to fajnie zintegrować z kratkami w całość tu masz wątek o tych ledach

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22489.0

[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 09:50_________________________________________________jeden klubowicz ma nawet takie teraz do sprzedania :gwizdanie:

Opublikowano

Na jednym ze zdjęć widać że do B6, takiej jak moja, te światła wchodzą w dolną część dokładki zderzaka(zderzak standard) i to mi pasuję.

No to jest juz plan.... :naughty:

f57ea4a9d497a7a3med.jpg

1ed26bc94db6f1b4med.jpg

4e35c3bbfb93649dmed.jpg

Opublikowano

Na jednym ze zdjęć widać że do B6, takiej jak moja, te światła wchodzą w dolną część dokładki zderzaka(zderzak standard) i to mi pasuję.

No to jest juz plan.... :naughty:

f57ea4a9d497a7a3med.jpg

1ed26bc94db6f1b4med.jpg

4e35c3bbfb93649dmed.jpg

tylko wtedy obowiązkowo halogeny out

ale tak mi się zdaje że o tych ledach lepiej gadać na wątku o ledach z s6 bo się mętlik powoli robi tutaj :hi:

Opublikowano

wieś i tyle :gwizdanie:

Opublikowano

wieś i tyle :gwizdanie:

:good: zgadzam się[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 15:56_________________________________________________Później przy sprzedaży to będą do Strefy Śmiechu linki wrzucać.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli chodzi o Phlipsy dodam że świecą odpowiednio mocno, lecz potrzeba oryginalny zestaw. Żaden inny moduł odpowiednio ich nie steruje, na krótko też nie działają poprawnie. Przygasają i pulsują, zapewne sterownik ma stabilizator jakiś.

pzr