Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVB] Wchodzi w tryb Awaryjny = logi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem chcę sprawdzić vagiem przepływomierz a nie wiem jak zrobic logi zeby to sprawdzić a wdaje mi sie ze pada ale nie jestem pewien wczoraj jechalem i nagle zaczął słabnąć silnik i zwalniał zredukowałem aż do trójki i dalej to samo zjechałem do pobocze zgasiłem silnik i odpaliłem ponownie i wszysko działa jak narazie.

Opublikowano

zrób podstawowe logi a w FAQ dowiesz sie jak :cool1:

Twój objaw o którym piszesz to na bank nie przepływka :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No to w końcu są dynamiczne

011

da5e2b56d7bfbeb3m.jpg

008

c5fedbe391fe0d8cm.jpg

003

db31cfb0a21fb434m.jpg

i zrobiłem 004 bo w statycznych miałem duże odchyły i miałem zrobić dynamiczne i wtedy ma sie okazać czy trzeba robić chodziło o kąt synchronizacji

004

f5a7670b76f4bc59m.jpg

Opublikowano

Złapał Ci po prostu tryb awaryjny....

Jeżeli nie zdarza się to ponownie to nie masz się czym martwić :hi:

U mnie np. też kiedyś potrafił w trasie tak robić, ale to może być tylko zawilgocona instalacja.

ps. nie słychać aby jakoś podejrzanie ładnie zaczęło świstać turbo?

Jeśli ładnie świszcze<typy jak w sportowych brykach> to masz dziurę w dolocie <U mnie nadpękł gumowy przewód, ten który na zatrzaskach wychodzi z turbawki i wchodzi w icek>

Niby sprawdzałem na vagu i nie doładowywał, ale minimalnie........ Tylko łapał tryb awaryjny.

Nie pamiętam już nawet jak do ręki trafił mi ten przewód i wejrzałm się w pęknięcie. Wymieniłem i jest :good:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie pisze bo mam z tym problem po logach to juz stało mi sie już to samo ze trzy razy i nie wiem co jest myślałem że paliwo zalałem na innej stacji ale dalej to samo ręce opadają do tej pory chodził jak zegarek :mysli:

Gdzieś wyczytałem że to może być czujnik N75 lub przepływomierz ale niby po logach nic nie widać rury całe turbina chodzi ładnie bez żadnych podejrzanych gwizdów:([br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 16:29_________________________________________________Czyli mam problem moja fura wchodzi w tryb awaryjny nie raz już pare razy najczęściej na czwartym biegu jak się rozpędzam nie wiem co jest grane :mysli: Gdzieś wyczytałem że to może być czujnik N75 lub przepływomierz ale niby po logach nic nie widać rury całe turbina chodzi ładnie bez żadnych podejrzanych gwizdów :good:

Opublikowano

masz problemy na 4-ce to zrob logi na 4-tym biegu ....

Opublikowano

Z tych dynamicznych,to widac ze troszke sie przycina turbo.Ale nie ma powodu do przeladowania,jak SPANKY napisal zrob logi na 4biegu.Tyle ze pasa startowego potrzebujesz

Opublikowano
  • Autor

No tak ale jak zrobie logi na 4 biegu to co dalej autko nie zawsze wchodzi w tryb awaryjny od paru dni jest spokój