Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

woda w dywanikach Pompocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam duzy problem dzis przejechałem ok 200km w duzy deszcz i powrotu zaóważyłem ogromne ilości wody w dywanikach pasazera i kierowcy. Nie wiem co jest grane wszystko az sie podnioslo napecznialo od tej wody. Czy ktoś może mi pomóc dojść do ładu z tym , podpowiedziec czym to może byc spowodowane?? kiedys czytałem o zbieraniu sie wody z klimy ale czy to możliwe ze az tyle?? Teraz autko mam w garazu i je susze mam nadzieje że nic nie zgnije. Proszę o pomoc

Opublikowano

zobacz co się dzieje w podwoziu, może masz dziurkę?! :grin:

Opublikowano

było o podobnych sytuacjach juz wiele

opcja szukaj :grin: :grin:

Opublikowano

Poszukaj tematu który pisał wiki tam jest sposób na suszenie wykładziny

Temat wody w aucie też już był szeroko opisywany np przejście linki maski z kabiny tam może się lać woda

Opublikowano
  • Autor

dzięki poszukam dokładnie

Opublikowano

ja niedawno przechodziłem wyjmowanie całej wykładziny podłogowej. wykładzina sie suszyła, a ja z drugą osobą (która polewała samochód wodą) szukałem przecieku. okazało się, że jest dwu milimetrowa dziurka w blasze pod filtrem kabinowym. tamtędy prowadzi odpływ wody z podszybia. woda lała sie w okolicach nóg pasażera z przodu a z tyłu pod dywanikiem było z milion litrów wody. także jak nie znajdziesz przecieku przy gumce od linki otwierania klapy, braku korka w otworze technologicznym w podłodze albo przecieku z szyberdachu to zwracaj uwagę na najmniejsze dziurki i otworki! i szczerze mówiąc nie wiem jak to można wysuszyć suszarką czy farelką. jak się ściśnie tą gąbkę pod wykładziną to z niej płynie i płynie.. i płynie. POWODZENIA!

Opublikowano

Witam mam duzy problem dzis przejechałem ok 200km w duzy deszcz i powrotu zaóważyłem ogromne ilości wody w dywanikach pasazera i kierowcy. Nie wiem co jest grane wszystko az sie podnioslo napecznialo od tej wody. Czy ktoś może mi pomóc dojść do ładu z tym , podpowiedziec czym to może byc spowodowane?? kiedys czytałem o zbieraniu sie wody z klimy ale czy to możliwe ze az tyle?? Teraz autko mam w garazu i je susze mam nadzieje że nic nie zgnije. Proszę o pomoc

Wyjmij akumulator (pamiętaj o kodzie do radia), odkręć podstawkę akumulatora i wyczyść otwory odpływowe, jeden jest właśnie pod podstawką akumulatora a drugi też na tym samym poziomie ale bardziej w stronę pompy hamulcowej. U mnie było pełno liści i też miałem kłopoty.