Opublikowano 3 Czerwca 200719 l mam walniete dwa synchronizatory i jakos czesc na piatym biegu robi mi to kumpel dowiedzial sie ze czesci idzie kupic tylko w serwisie koszt za synchro....350 i 700 za ta czesc z 5 biegu nie wiem czy naprawiac czy kupic uzywana a nie wiadomo co sie kupi pomocy podobno nie ma zamiennikow moze ktos wie gdzie kupic czesci taniej uzupelnij profil
Opublikowano 3 Czerwca 200719 l w sosonowcu jest duża firma która sprzedaje używane silniki i skrzynie biegów sprowadzone z zagranicy jak byś chciał moge poszukać ich namiarów
Opublikowano 3 Czerwca 200719 l Kupując używkę też powinieneś dostać gwarancję. Oczywiście nie na taki sam okres jak na nową część,ale w dobrych firmach zajmujacych się sprzedażą sprzętu używanego taka gwarancja jest udzielana,choćby nawet rozruchowa.
Opublikowano 3 Czerwca 200719 l dokładnie ta firma, o której pisałem, daje gwarancje bodajrze na rok - ale głowy nie dam ale na pewno na kilka miesięcy, bo brałem od nich skrzynie do poprzedniej furki
Opublikowano 3 Czerwca 200719 l naprawa skrzyni może być droższa niż kupienie urzywki, a na dodatek ze starej skrzyni jakieś części Ci zostaną.
Opublikowano 4 Czerwca 200719 l Poszukaj używanej skrzyni w jakiejś firmie która zajmuje się częściami, starą zawsze można sprzedać na części.
Opublikowano 4 Czerwca 200719 l Jako, ze jestem z Sosnowca i mialem tez przyjemnosc korzystac z uslug... podaje CI numer telefonu, mozesz zadzwonic. Na silniki daja 3miesice gwarancji, na skrzynki pewnie podobnie albo pol roku nie jestem pewien. Oto numer: (0-32) 290-43-44. A firma nazywa sie BCS
Opublikowano 5 Czerwca 200719 l Autor dzieki gienio [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2007, 10:29 _________________________________________________dzwonilem tam i jest za 850 pytalem goscia o numer skrzyni powiedzial ze do tego modelu jest kilka i nie ma to znaczenia wazna jest moc silnika