Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

skrzynia biegow uzywana czy naprawiac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam walniete dwa synchronizatory i jakos czesc na piatym biegu robi mi to kumpel dowiedzial sie ze czesci idzie kupic tylko w serwisie koszt za synchro....350 i 700 za ta czesc z 5 biegu nie wiem czy naprawiac czy kupic uzywana a nie wiadomo co sie kupi pomocy podobno nie ma zamiennikow moze ktos wie gdzie kupic czesci taniej

uzupelnij profil

Opublikowano

w sosonowcu jest duża firma która sprzedaje używane silniki i skrzynie biegów sprowadzone z zagranicy :wink: jak byś chciał moge poszukać ich namiarów

Opublikowano

Kupując używkę też powinieneś dostać gwarancję. Oczywiście nie na taki sam okres jak na nową część,ale w dobrych firmach zajmujacych się sprzedażą sprzętu używanego taka gwarancja jest udzielana,choćby nawet rozruchowa.

Opublikowano

dokładnie ta firma, o której pisałem, daje gwarancje bodajrze na rok - ale głowy nie dam ale na pewno na kilka miesięcy, bo brałem od nich skrzynie do poprzedniej furki :bicz:

Opublikowano

naprawa skrzyni może być droższa niż kupienie urzywki, a na dodatek ze starej skrzyni jakieś części Ci zostaną.

Opublikowano

Poszukaj używanej skrzyni w jakiejś firmie która zajmuje się częściami, starą zawsze można sprzedać na części.

Opublikowano
  • Autor

dzieki to szukam uzywek

Opublikowano

Jako, ze jestem z Sosnowca i mialem tez przyjemnosc korzystac z uslug... podaje CI numer telefonu, mozesz zadzwonic. Na silniki daja 3miesice gwarancji, na skrzynki pewnie podobnie albo pol roku nie jestem pewien. Oto numer: (0-32) 290-43-44. A firma nazywa sie BCS

Opublikowano
  • Autor

dzieki gienio :a4fan:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2007, 10:29 _________________________________________________dzwonilem tam i jest za 850 pytalem goscia o numer skrzyni powiedzial ze do tego modelu jest kilka i nie ma to znaczenia wazna jest moc silnika