Maniusiek28 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam Noszę się z zamiarem wymiany podsufitki i pozostałych elementów na czarne z wersji s-line, na allegro takie zestawy chodza po około 1000zł (jak ktoś może załatwić taniej chętnie wejdę w kontakt)Temat Deszcza przestudiowałem ale to troche mało http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_wymiana_relingow_black_chrom_fotostory-t44149.0.html Prosze o pomoc.Jak to zdemontować,aby nic nie urawć.Jesli ktoś ma doswiadczenie w tej materii będe wdzięczny za informację.
Cuber Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 a co chcesz wiedziec wiecej ? masz przeciez wszystko pokazane co i jak
Maniusiek28 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 np.czy podsufitka jest na czymś zamocowana......więcej detali
Bart-S Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Aby zdjąć podsufitkę musisz zrzucić osłony górnych słupków A,B,C i D. Jutro spróbuję wrzucić Ci instrukcje - zaczynasz od demontażu uchwytów po bokach oraz osłon przeciwsłonecznych i paneli oświetleniowych. Jak już się z tym uporasz - demontaż osłon zaczynasz od słupków A.
Maniusiek28 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Aby zdjąć podsufitkę musisz zrzucić osłony górnych słupków A,B,C i D. Jutro spróbuję wrzucić Ci instrukcje - zaczynasz od demontażu uchwytów po bokach oraz osłon przeciwsłonecznych i paneli oświetleniowych. Jak już się z tym uporasz - demontaż osłon zaczynasz od słupków A. będę ci wdzięczny
siemian Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 najwięcej problemu jest z małymi plasticzkami przy szybach bocznych w bagażniku u góry. Dostęp jest utrudniony przez kurtyny...
Bart-S Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Przemku nie miałem czasu aby się tym zająć - postaram się wrzucić instrukcje jutro
Maniusiek28 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Przemku nie miałem czasu aby się tym zająć - postaram się wrzucić instrukcje jutro daj instrukcję proszę bo te linki do ELSY jakoś nie działają
siemian Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja to robiłem u siebie na żywioł na parkingu galerii kazimierz w Krk Sciągnij tył góre (podważ i pociągnij mocno w dół) potem się juz domyslisz. Jak zmienialiśmy podsufitke pierwszy raz (u Kercziego) to zajeło nam to z 6 godzin chyba. Teraz jak robie to już chyba 4 czy 5 raz jestem w stanie to zrobić w 2h- 2,5h. Ważna jest kolejność ściągania: tył góra, tył boki, boczne gorne listwy ze słupkami, listwewki przy szybach bocznych w bagazniku, podsufitka. Nalepiej popatrz sobie na nową podsufitke gdzie masz śruby i zaczepy i do dzieła.
Maniusiek28 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 kilka materiałów dotyczacych denontażu/montażu podsufitki, dzięki uprzejmosci Barta-s myślę że sie przydadzą zainteresowanym
Rekomendowane odpowiedzi