FAZY Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam ,mam taki problem,dziś rano auto nie odpaliło ,musiałem użyć kabli,po czym włączyłem radio i zauważyłem,że RDS na radiu i na fisie się nie wyświetlił co może być przyczyną i jak usunąć tę usterkę ,będę wdzięczny za rady
Ukasz699 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja bym spróbował od odłączenia na chwile aku. Ostatnio gdy mi padł aku na fisie był wyświetlona kontrolka pustego zbiornika. Po odłaczeniu wszystko wróciło do normy być może u Ciebie będzie to samo.
FAZY Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja bym spróbował od odłączenia na chwile aku. Ostatnio gdy mi padł aku na fisie był wyświetlona kontrolka pustego zbiornika. Po odłaczeniu wszystko wróciło do normy być może u Ciebie będzie to samo. zrobiłem tak i nic to nie dało ,zostaje mi chyba tylko podłączenie Vaga
czaja77 Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 witaj FAZY vag będzie dobrym rozwiązaniem. może radyjko złapało jakieś błędy.Pozdrawiam
FAZY Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Wczoraj podpiołem VAGa i nie znaleziono błędów ,więc nie wiem co teraz robić
Patrykbor Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Leć do Giliego z reklamacją co za auto ci sprzedał
Rekomendowane odpowiedzi