Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Symphony + IPOD lub MP4

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam doczepiam się do tematu jest też możliwość podłączania przez transmiter fm ale moim zdaniem może to być pomocne tylko w domu.

Nie wiem jakie są wyjścia z tego radia bo nie mogę go wyciągnąć może jest wyjście na czincze wtedy by był potrzebny inny kabel

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam a może zna ktoś schemacik jak to podłączyć samemu? tzn kupić kostkę do radia ,gniazdo na mini jacka trochę kabelka i heja. Wydaję mi się że wystarczy tylko 3 kabelki tzn w jacku lewa,prawa strona i masa i pod które piny podłączyć to do radia jako tak łopatologicznie wyjaśnić żeby grało jak należy :notworthy:

pozdro :gwizdanie:

Opublikowano

nie wystarczy, radio musi wykryć "zmieniarkę" żeby poleciał dźwięk w jacka, nie ma innej możliwości bez ingerencji w radio, co jest trudniejsze niż kupno gotowego "kabla emulatora"

Opublikowano

Cena hehe ale samemu większa frajda że zrobiło się to samemu widać na fotkach aukcji że idzie tam sporo kabelków i może zrobić to samemu i ewentualnie też vagiem połączyć się z radiem i ustawić ze jest podłączona zmieniarka ?

Opublikowano

nie da się

musisz wykonać układ emulujący zmieniarkę

a jeśli zadajesz takie pytanie to na pewno nie zbudujesz takiego układu :wink4:

Opublikowano

No dobra ;( trudno się mówi ale zastanawiam się bo nam podłączoną starą nawigacje czarno biały wyświetlacz obraz w kwadracikach hehe ale na pilota i też jest podłączenie do telefonu którego nie mam ale znalazłem kiedyś kabelek pod kierownicą zakończony jakąś wtyczką ale nie pamiętam gdzieś miałem zdjęcie tego i może inaczej da się podłączyć mp3 pomijając kasetę z kabelkiem hhe

Opublikowano

można się wlutować wewnątrz radia w odpowiednie miejsca :)

Opublikowano

No dobra ;( trudno się mówi ale zastanawiam się bo nam podłączoną starą nawigacje czarno biały wyświetlacz obraz w kwadracikach hehe ale na pilota i też jest podłączenie do telefonu którego nie mam ale znalazłem kiedyś kabelek pod kierownicą zakończony jakąś wtyczką ale nie pamiętam gdzieś miałem zdjęcie tego i może inaczej da się podłączyć mp3 pomijając kasetę z kabelkiem hhe

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7a8de60a1807650.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4eca3549525d939e.html

Do czego to może być przydatne ?? :mysli:

Opublikowano

do czego to jest podłączone i jaką wtyczką :) ?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Niestety nie wiem myślałem że może komuś to coś powie do czego to jest a idzie w stronę środkowej konsoli a nie mam możliwości wyjęcia radia i zobaczyć gdzie się kończy ale zamierzam niedługo to jakoś rozebrać bo chcę dobrać się do modułu poduszek w celu sprawdzenia numeru [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 14:16_________________________________________________Witam :hi: odświeżę troszkę temat chcę kupić takie cuś co na fotce wyżej czyli

http://allegro.pl/adapter-aux-in-vw-audi-seat-mfd-f-vat-i1379752620.html

i sprawa wygląda tak że ja mam podłączoną w miejsce gdzie podłącza się emulator zmieniarki dużą kostkę 20 pinów i nie mogę podłączyć niebieskiej 8 pinowej . Mam pytanko czy łatwo wyjąc z niej (8 pin) te blaszki z przewodami żeby podłączyć sobie do 20 pinowej w wolne i odpowiednie miejsca ? zaznaczając sobie wcześniej który kabel do którego pinu , domyślam się że są to chyba jakieś małe zatrzaski :mysli: może ktoś bardziej orientuje się w temacie ?

pozdrawiam :decayed:

Opublikowano

Mam pytanko czy łatwo wyjąc z niej (8 pin) te blaszki z przewodami żeby podłączyć sobie do 20 pinowej w wolne i odpowiednie miejsca ?

Potrzebujesz jedynie coś cienkiego i sztywnego np. "szlifnietą" wsuwkę do włosów. od strony wtyku są otworki w które trzeba wprowadzić przyrząd w celu zwolnienia zatrzasku.

Opublikowano

zamówiłem sobie to dzisiaj jak przyjdzie to sprawdzę najpierw czy działa a pózniej będę kombinował może jakąś igiełką