Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowa "eko" ustawa co wy na to.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://moto.onet.pl/1596865,1,rzad-walczy-z-jezdzacymi-wrakami,artykul.html?node=2

co prawda onet nie jest zbyt rzetelnym źródłem ale jednak....

Co wy na to ? Za wycięcie kata też można będzie polecieć ? Ciekawe jakie będą kryteria?

Mój AVF bez kata nic nie dymi np,.

Opublikowano

u nas zawsze od d.upy strony sie za wszystko zabieraja.

przeciez na przegladzie okresowym sie to wszystko sprawdz i tu powinna nastepowac weryfikacja czy auto jest sprawne czy ma dostac przeglad. a ze u nas przeglad sie robi za flaszke i ceizko z tym cos zrobic to za ciezkie pieniadze przeprowadzi sie akcje ktora wogle nie powina miec miejsca i specjalna ustawa wyszuka tych co truja.

uwielbiam ten system. tak samo ostatnia dyskusja o anglikach, zamiast wyegzekwowac porzadne przeglady rejestracyjne to najlepiej zakazac :wallbash: :wallbash:

no nic , taki kraj...

Opublikowano
Jeśli auto nie spełni tych kryteriów, zostanie ono uznane przez inspekcję ochrony środowiska za wycofane z eksploatacji i zostanie poddane demontażowi w specjalnej stacji.

zapewne przetarg na te specjalne stacje został już rozpisany i wygrany... brak słów :disgust:

Opublikowano

zapewne przetarg na te specjalne stacje został już rozpisany i wygrany... brak słów :disgust:

To samo pomyślałem. U nas się tworzy ustawy po to żeby ktoś zarobił.

Opublikowano

Szczerze? Czasem jadąc za takim samochodem, za ktorym wlaczenie wewnetrznego obiegu nic nie daje jestem za taka ustawa. Ale tylko czasem :decayed:

Opublikowano

ja tam lubie zapach palonej beny :D

Opublikowano

Szczerze? Czasem jadąc za takim samochodem, za ktorym wlaczenie wewnetrznego obiegu nic nie daje jestem za taka ustawa. Ale tylko czasem :decayed:

np zielucha :naughty: