JohnZi Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Tak z ciekawosci chcialbym wam pokazac co dzisiaj wynalazlem na sieci, mianowicie takie male cudenko, ktore zrobi z waszej audiczki monstrum pokroju Mustang albo Lambo:P Ciekaw jestem co o tym myslicie:) Jest pelno prezentacji na necie, tutaj chyba jedna z lepszych: A tutaj mozna kupic na allegro:) http://allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=soundracer
insane_Infinity Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Widziałem też V10 na Allegro ... czego to ludzie nie wymyślą :polew: kiedyś też na rynku USA było coś takiego że kolesie instalowali pod autem głośniki audio od łodzi i mieli taki emulator dźwięków autek min : corvetta ,Silniki Hemi itd.... gdzieś na youtube gdzieś było
david_n Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Na spotach krakowskich już każdy takie ma
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a to nie Twoje aukcje Kolego? :gwizdanie:
JohnZi Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 yyyy nie? ja jestem dolnoslaskie, sprzedawca zachodnio pomorskie:P
Cineksik Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 yyyy nie? ja jestem dolnoslaskie, sprzedawca zachodnio pomorskie:P zgadza się tym razem udało się Tobie , Trzeniu ale nadal bądź czujny
wojtas-audi Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Chyba se kupie 2 bo mam w 2 gniazda :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Jak nie Lockerz.com to Soundracery. :gwizdanie: _________________________________________________ale 3d mi się podoba
JohnZi Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Ktos musi wprowadzac innowacje na tym forum:P
KOval81 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Chyba se kupie 2 bo mam w 2 gniazda :gwizdanie: Wojtas - będziesz miał V20 Ale będzie to szło jak się puścisz kolo ZOO
Matthew1309 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 oo k**wa ile ludzi to kupuje :shocked:
insane_Infinity Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a teraz Wyobraźcie sobie Seicento z Mega Pseudo Audio i z tym transmiterem V8 Engine :polew: :polew: Lans Na Maxa
Rekomendowane odpowiedzi