Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Czarna Niunia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie :hi:

Tak jak pisałem przy powitaniu ..... nadszedł czas zakupu :>

Zakupu dokonałem w Kłobucku nieopodal Częstochowy :>

Rocznik 1997

Pod maską 1.8 125 KM, lecz przyznaję że po kastracji :tongue4: (stag 300 ale założenie wstępne było takie, że ma być tania jazda)

Kolorek jak widać jedynie słuszny :naughty:

Przebieg: 211 kkm więc dopiero półmetek (wersja pesymistyczna)

Stan jak widać oryginalny ;) poza LPG żadnych zmian poprzedni właściciel nie wprowadzał.

Generalnie autko nie miało żadnej blacharskiej przygody i jego stan oceniam na dobry.

Ja ze swojej strony, o ile finanse pozwolą mam zamiar dokonać z czasem lekkich zmian:

- odrobinkę przyciemnione szybki

- zmiana przednich światełek

- skóra w środeczku

- alu (rozmiar na razie nie sprecyzowany)

yyA89.jpg

7mePS.jpg

yyHCA.jpg

NDoWJ.jpg

NDwq9.jpg

Opublikowano

no ładne to :decayed:

plany dobre, ale może np zamiast skórki w środku to zainwestuj najpierw w ładną felgę 17", autko lepiej będzie wyglądac a bez skórki też się miło jedzie :good:

Opublikowano
  • Autor

@cerB - aluski dopisane do listy ;) była to dla mnie oczywista oczywistość :>

ale patrząc na Twoje autko chyba dodam do listy jeszcze delikatny spojler na tył :chytry:

Opublikowano

nie, nie... spojler to nie jest dobry pomysł :tongue4: ja mam bo już był, chociaż nie chwaląc się, ten spojler, który mam to chyba najładniejszy do b5 :decayed: ale nie zakładaj, lepiej dopisz sobie jeszcze zawieche w dół, bo przy feldze 17" się przyda :good:

oraz chrom w okół szybek :decayed:

Opublikowano

nie, nie... spojler to nie jest dobry pomysł :tongue4: ja mam bo już był, chociaż nie chwaląc się, ten spojler, który mam to chyba najładniejszy do b5 :decayed: ale nie zakładaj, lepiej dopisz sobie jeszcze zawieche w dół, bo przy feldze 17" się przyda :good:

dobrze gada , polać wódki :drunk:

Opublikowano

dobrze gada , polać wódki :drunk:

:naughty: :naughty: jak nie jak tak. Teraz idę skrytykowac twoje auto :evil:

Opublikowano

Witam ponownie :hi:

Tak jak pisałem przy powitaniu ..... nadszedł czas zakupu :>

Zakupu dokonałem w Kłobucku za Częstochową ;)

1-Kłobuck nie jest za Częstochową :tongue4:

2-Gratuluję zakupu :good:

3-Planowane mody :good: najpierw fela na początek jak zawiasu nie będziesz ruszał to 16'' bo jak już cerB pisał 17'' to musi być zawias zmieniony, ze skórką ja bym się jeszcze wstrzymał i zainwestował w co inne, chyba że masz na tyle funduszy.

4-Na spotach niestety nie było tej niuni więc nie możemy nic o jej historii powiedzieć

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

a gdzie jest kłobuck? zależy z której strony patrzec, albo za albo przed częstochową ale napewno jest obok :wink4:

Opublikowano

Nie za Częstochową bo to nieładnie brzmi :tongue4: też byś chciał być za kimś lub czymś ?? jeśli już to piszmy obok..., koło... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

@Sqarek - widzę mały patriotyzm lokalny ;) tak na marginesie, Twoja okolica jest mi bardzo dobrze znana ;) z tym że raczej Biała niż Borowianka :>

ale wpis poprawiam ;)

Niunie zakupiłem od kuzyna który uważa że za stary jest na spoty itp tematy :cool1:

co do modyfikacji ....

spojler o jakim myślałem to jedynie delikatna listewka ;) proszę nie mylić z płetwą ;)

natomiast zawieszenie raczej nie będzie ruszane .... jakoś się boję na naszych wspaniałych drogach

Opublikowano

@Sqarek - widzę mały patriotyzm lokalny ;) tak na marginesie, Twoja okolica jest mi bardzo dobrze znana ;) z tym że raczej Biała niż Borowianka :>

ale wpis poprawiam ;)

:notworthy: ja 25lat mieszkałem w Białej a teraz się przeprowadziłem więc mi też jest bliżej do Białej niż do Borowianki :naughty:

Opublikowano

lekka gleba nie zaszkodzi, mówię ci :good: starszy ma 41 lat i stwierdził, że jeździ się elegancko, super się drogi trzyma i dużo lepiej wygląda. A w komforcie nie ma dużej różnicy :good: takie -30 to napewno nie zaszkodzi :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jak to dobrze mieć posiadaczy Audi w rodzinie ;)

Po zakończeniu sezonu zimowego, robię z wujaszkiem zamianę na felgi ;) stalowe daje (pójdą na zimówki) a dostanę oryginalne alu :evil: takie jak na zdjęciu

4008993_1024.jpg

@Sqarek - Obecnie te felgi śmigają w czarnej A-4 B7 ;) posiadacz (czyli mój wujaszek) sąsiaduje z warsztatem Pawła :> tak na marginesie to jest szansa że pomimo różnicy wieku możemy się znać z widzenia ;)

niestety prośba z ostatniej chwili :confused4:

jak najlepiej ściągnąć tylni zderzak ?? bo mam do lekkiej poprawki jego ustawienie :confused4:

jak jechałem do pracy to niestety miałem "przygodę" ... i koleś zaparkował swoje B-6 w tyłku mojego B-5 ;(

na szczęście niegroźnie, nawet zderzak nie pękł, ale ciśnienie mi skoczyło straszliwie

Opublikowano

Wywal te okropne kołpaki :gwizdanie:

Opublikowano

Jak to dobrze mieć posiadaczy Audi w rodzinie ;)

Po zakończeniu sezonu zimowego, robię z wujaszkiem zamianę na felgi ;) stalowe daje (pójdą na zimówki) a dostanę oryginalne alu :evil: takie jak na zdjęciu...

@Sqarek - Obecnie te felgi śmigają w czarnej A-4 B7 ;) posiadacz (czyli mój wujaszek) sąsiaduje z warsztatem Pawła :> tak na marginesie to jest szansa że pomimo różnicy wieku możemy się znać z widzenia ;)

Bardzo możliwe :wink4: jak byś kiedyś miał ochotę i czas to zapraszam na spoty oraz udzału w wątku o spotach w Kłobucku :wink4:

niestety prośba z ostatniej chwili :confused4:

jak najlepiej ściągnąć tylni zderzak ?? bo mam do lekkiej poprawki jego ustawienie :confused4:

jak jechałem do pracy to niestety miałem "przygodę" ... i koleś zaparkował swoje B-6 w tyłku mojego B-5 ;(

na szczęście niegroźnie, nawet zderzak nie pękł, ale ciśnienie mi skoczyło straszliwie

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t7063.0.html;highlight=demonta%C5%BC+tylnego+zderzaka