Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] Problem z niskimi obrotami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam u siebie taki przypadek ze nieraz obroty schodza mi do 900 i zaczyna troche szarpac po czym podniosa sie na jakies 950 i jest ok co to moze byc za przyczyna bledow zadnych nie mam

Opublikowano

obroty odczytaj z Vaga, bo wskazania ze wskaźnika zaniżają, myślałem, że mam tylko 850 RPM (wskazania ze wskaźnika) a okazało się, że mam 903 RPM na Vagu - czyli OK. Jak masz problem z obrotami to odczytaj wskazania Vagiem ze wszystkich wskazań czujników tj. czujnika paliwa, czujnika temp. powietrza dolotowego i czujnika temp. płynu chłodzącego w 01 Engine, grupa 007.

Opublikowano
  • Autor

no tak ale takie cos jest chwilowe dzieje sie tak jak np wrzuce na luz dojade do skrzyzowania i wtedy spadna troche obroty zatelepie autem i zachwile sie podniosa i juz jest ok ta usterka objawia sie nie codziennie wiec jak myslicie co to bedzie niestety vaga nie posiadam[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 08:04_________________________________________________prosze kogos o pomoc w tym temacie

Opublikowano

O telepaniu tych silników na jałowym i różnych wibracjach jest już trochę opisane na forum, u Ciebie raczej nic nowego nie występuje.Niektórzy już wymieniali wszystko co było możliwe i nic nie pomogło inni leją STP do czyszczenia wtrysków i mniej im trzęsie albo nawet wcale.

Ogólnie ten typ tam ma.

Opublikowano

Podpisuje się pod kolegą choć u mnie takie zjawisko występuję bardzo rzadko. :cool1: Na wszelki wypadek znajdź kogoś z VAGiem aby Ci sprawdził. Może jakiś spocik w Twoim rejonie. :good:

Używam też uszlachetniacza do paliwa STP ale do tego jest osobny wątek... http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t98081.0.html;highlight=uszlachetniacza