MAGIC87 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam Moje wozidło. zakupione 25.08.07 Data produkcji grudzien 1999 Silnik 1.9 Kolor zielony metalic Wyposazenie klimatyzacja elektryczne szyby, Arbag, wspomaganie kierwnicy, alu felgi 15 (seat), OponaByły goodrich 195\50\15 Obecnie są 195\50\15 TOYO T1R Zawieszenie seria Audio Radio JVC KW AVX-810 Głosniki JBL GTO 6507C Głosniki tył JBL GTO 937 Wzmacniacz JBL GTO 2060 Wzmacniacz JBL GTO 4060 Skrzynia JBL GTO 1260 BR Kable Cariber CPK 3R Drzwi wygłuszone + dystans mdf Dodatkowo bagaznik podswietlany na niebiesko zeby ladnie wygladało ze wzmacniaczem Wnetrze Seria Perspektywy Halogeny - Sa czekaja na montaz Pomalowanie zacisków i bebnów( bardzo rdze widac) - przycemnic przednie szyby + Były chwilowo nie ma ale znowu beda :ninja: CB radio + TTI 770 + President Missouri kondensator 2F- Dystanse na koła --> 20mm <evil> Orginalne progi 99-02.. wylicytowane teraz tylko musze jechac odebrac:) Wyczajka na allegro Tak wygladała jak ja kupiłem Poczatki CA bez wzmaka tylko pod seryjne radio i tak potraiło ruszac lusterkiem w srodku Mała przymiarka na felge 15 cali z golfa 3 Gt felga bbs chyba 6,5 cala na oponie 195/55/15 pierwsze co to przyciemniłem tylnie szyby ( załuje ze przednich odrazu nie zrobiłem) ....... dzisiaj tj 6 maja sa i przednie:D 50% Nastepna czescia była zmiana audio, torche kasy kosztowało ale efekt jest( przednie seryjne nie zostały zmienione i to był blad. Teraz prawie na wykonczeniu i beda do wymiany) A na obecna chwile ibi wyglada tak. dokupiłem fele z wersji sport 99-02. oponka 195/5015 wystarcza na to auto PO obejrzeniu felgi Cinq'a ---> plan na wiosne 17 cali:D W wolnej chwili polerka reczna, kilka h zabawy przed sezonem I kolejna zmiana. Przycemnione przednie szyby Tyle mnie widac za kierownica 8) nie mówiac jak jest w nocy :ninja: A tu takie małe modyfikowanie Audio Tak wygladało jak wrzuciłem 2 wzmaka ale długo nie trwało Obecnie wyglada tak ale bede chciał dac wzmaki po bokach sprzedac ta skrzynie co mam i zorbic 2 suby w jednej skrzyni za siedzeniami 8) a te 6x9 pod radio znowu wrzuce I znowu zmiany.... tym radem radio dvd 2 din JVC KW avx810.... .... troche czasu mineło ale musiałem zrobic porzadek z radiem( wywalenie plaskitu za radiem) bo sie nie miesciło, wkoncu 19 cm ale bajka jest to by było na tyle zdjecia z golfem jarka:) tez maniak CA Nowy dodatek Naklejeczka klubowa musiała byc IKS w Bełchatowie Setup zimowy Chwilowo nawet było 2x1260 BR szał na basie Wiosna wiec nowe oponki Toyo T1r 195/65/15. Zabrałem sie tez z wygłuszenie drzwi + dystans MDF kilka fotek ze spotu w czewie Doszła naklejeczka z Nickiem Dystanse na kołach + 20mm(troche obcierało przy 4 osobach ) Doszły halogeny ( zdazyłem tylko załozyc i dociac zaslepki) I jeszcze przyciemniłem własnorecznie szyby pzrednie tym razem na ostro jak mam skrobac to i tak bede
DANY A4 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Fajne auto, ten model po FL Ibizy zawsze mi się podobał, powiedz jak Ci się to auto sprawuje bo różne opinie o tym modelu chodzą, a widzę że już chwile go masz ?
MAGIC87 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Auta juz nie mam od 6 miesiecy. sprzedałem z powodu braku mocy :gwizdanie: ogolnie autem zrobiłem 36 tys km.. nigdy nie zawiodło... jedynie to klamki wewnetrzne to jedno wielkie nieporozumienie. Blacha ok rudej nie było , moze dlatego ze z włoch przyjechało auto
T-żółw Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 jedynie to klamki wewnetrzne to jedno wielkie nieporozumienie. potwierdzam, zona wymieniała już lewą i prawą a tak to jej Sport śmiga bezawaryjnie
Piotrek98igo Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 zapomniales dodac ze dolewales 4l oleju miedzy wymianami ladnie zes tego ibisza wyrezal
Rekomendowane odpowiedzi