I r o Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 witam czy ktoś ma zainstalowane to oprogramowanie na win 7 ?? bo u mnie za cholerę nie mogę tego odpalić
aju Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 uruchamiałeś w trybie zgodności z WIN 98 SP2 jako administrator?
I r o Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 uruchamiałeś w trybie zgodności z WIN 98 SP2 jako administrator? nieee a jak to zrobić
aju Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wejdź w folder gdzie zainstalowałeś program prawym przyciskiem myszy na /nazwaProgramu/.exe uruchom w zgodności z lub uruchom jako administrator w zgodności coś w tym stylu bo akurat siedzę na laptopie z XP później wybierz system na jakmim CI chodziło to wcześniej (np windows xp) i jak nie zadziała to niestety nie pójdzie
I r o Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 nic z tego wyskakuje powiadomienie wndosowskie, że program przestał działać
Cudak Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 A kiedy kupowales nawigacje ? Jezeli masz taki problem z 7 - to pewnie pod Vista rowniez Ci nie pojdzie. Problemem bylo oprogramowanie. Musisz zglosic problem do Mio. Nadaja nr sprawy - przyjezdza kurier i odbiera od Ciebie plytke - po czym po dwoch dniach dostajesz uaktalnione oprogramowanie i wszystko powinno dzialac.
I r o Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 A kiedy kupowales nawigacje ? Jezeli masz taki problem z 7 - to pewnie pod Vista rowniez Ci nie pojdzie. Problemem bylo oprogramowanie. Musisz zglosic problem do Mio. Nadaja nr sprawy - przyjezdza kurier i odbiera od Ciebie plytke - po czym po dwoch dniach dostajesz uaktalnione oprogramowanie i wszystko powinno dzialac. nawigacje kupiłem w sierpniu, płyta działała tylko pod vistą 32bit, ze względu na miejsce pobytu mam utrudnioną wymianę płytki
Rekomendowane odpowiedzi