cougarr2 Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 witam panowie taka nie typowa sytuacja cos dziwnego dzieje sie z hamulcami jak mocnej docisnę to zaczyna mi brać na poczatku tył a nie przod i zaczyna sie tanieć :wallbash: gdzie szuakć przyczyny ?? dodam że w autku była wmieniana pompa ABS i przednie tarcze sa juz raczej do wymiany mi przychodzą do glowy takie przyczyny 1- przy wymianie ABS mechanik pomylil przewody ale nie wiem czy to mozliwe ?? czy dalo by to taki efekt 2 - zapowietrzone hamulce jak myslice :mysli: auto to peugeot
login642 Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 bardziej mi to wygląda na zapowietrzone hamulce
cougarr2 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 musze od tego zacząć a moze trzeba jechac na kompa zeby pompe ABS odpowietrzyc?
login642 Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 na forum jest o odpowietrzaniu tylko nie pamiętam gdzie musisz poszukać
cougarr2 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 tylko ze to jest peugeot i nie mam pojcia czy tez trzeba odpowietrzac pompe abs
Rekomendowane odpowiedzi