przemojaw Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam wszystkich mam problem odnośnie klimy. Ponieważ jak chce włączyć dmuchanie na przód to siła dmuchania sie zmniejsza prawie do zera i nie dmucha nic przy tym tylko na szybe. Dodam że na nogi leci mi cały czas zimne powietrze nie mam pojęcia co mam z tym zrobić może się coś zatkało proszę o jakieś podpowiedzi i przy wolnym czasie zobaczę co mogę zrobić sam ponieważ nie ma mnie w Polsce a tu gdzie jestem tanio nie jest czekam na odpowiedzi
Kolkov Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 kolego najpierw sprawdź kody klimatroni ka http://www.a4-klub.PAL/smf/kody_70.0.HTML jak rozkodujesz haszcze to będziesz wiedział mniej więcej co się dzieje, ja obstawiam silniczki, bo one lubią się przyblokować z resztą jest o tym mnóstwo tematów na forum
przemojaw Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Więc tak na 1c pokazało mi się takie coś 11.05, 11.06, 13.05 nie bardzo sie na tym znam więc może mi ktoś pomoże z tym co to za błędy i jak można to naprawić czy można to naprawić samemu
piotrpz87 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 11.5 Klapa centralna, ciągła blokada, *11.5 (zobacz poniżej) 11.6 Potencjometr silnika klapy centralnej, uszkodzenie CZyli inaczej blokują się silniczki.
przemojaw Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 A czy ktoś mógłby mi napisać jak mogę się dostać do tych silniczków jestem teraz akurat w pracy i musiał bym robić to na dworze ale będę musiał poczekać bo pogoda mi nie sprzyja
piotrpz87 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Wymontuj cały schowek od strony pasażera i od spodu i z boku całego układu sterowania powietrzem są silniczki.
przemojaw Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 ok zrobię to jak tylko będę miał jakiś czas a jeszcze jak wyłącze całkiem dmuchanie na klimatroniku to jakby mi się coś odklejało jest taki dziwny dzwięk koło hamulca ręcznego czy ktoś wie co to za dźwięk
Rekomendowane odpowiedzi