Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Witam... Poszukuje alarmu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

potszukuje alarmu do audi a 4 b7, by zamontować pod fabryczny kluczyk.... montażem zajmnie sie specjalna firma...

proszę o porady jakie mozna zamontować alarmy

pozdrawiam

Opublikowano

jesli sie zajmie tym profesionalna firma to dziwi mnie to że Ci niczego nie zaproponowali :gwizdanie:

np. TYTAN DS400 CAN :wink4:

Opublikowano
  • Autor

czesc

tzn wiesz oni chcieli z mointażem za 1400 zł ale to jest troche, moze znalazł bym cos tanszego jakis alarm

Opublikowano

Wg mnie zrób sobie jakieś dobre odcięcie za 100-150zł lub sam i będziesz miał głowę spokojną.. :hi:

Opublikowano
  • Autor

to też chce zrobić właśnie:) ale wiesz alarm w takim samochodzie powinnien byc.. mimo iz jak by ukradli AC zapłaci ale szkoda takiego auta:(

Opublikowano

Kolego - ja polecam Ci coś takiego: http://www.allegro.pl/item913675149_kd2006_doskonaly_immobiliser_bezobslugowy.html

To według mnie dość dobre zabezpieczenie - najlepiej, by było dobrze ukryte;) Do tego jeśli chcesz, można założyć blokadę skrzyni biegów - bardzo skuteczne rozwiązanie:)

Opublikowano
  • Autor

nie nie blokada skrzyni nie wchodzi w ogole w gre...

zakładam taki przycisk i syrene tzn alarm

Opublikowano

To załóż sobie blokadę, o której wspomniałem lub inną dobrą, tylko pamiętaj, by odpowiednio ukryć centralkę i kable oraz odciąć najlepiej 2-3 obwody.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Też jestem w podobnej sytuacji i chcę zamontować alarm. Firma poleciła mi alarm SEO Perfect Can (z montażem na fv za ok 800zł). I teraz szukam info czy to jest produkt godny zainteresowania. Może ktoś ma z tym alarmem doświadczenia (złe/dobre)?

Dodam tylko że będzie to ostatni zakup zabezpieczający auto.

Opublikowano

Polecam po pierwsze alarm - bo chroni auto przed kradzieżą i przed włamaniami do środka (seo perfect CAN - bardzo dobry, bezawaryjny, mnóstwo tego zamontowałem).

Do tego podłączyć dodatkowy wyłącznik zapłonu (uruchomienia), lub zablokować złącze diagnostyczne OBD.

W nowszych, droższych, rzadkich autach dodatkowe zabezpieczenia jak znakowanie DNA które odstrasza przed kradzieżami "na części", lub blokada na skrzynię biegów.