asieja Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam. Popsuły mi się wyswietlacze (daty, godziny, navi; licznika) brak ich podswietlenia i cyfr. Mam wymontowany caly licznik jego nr 8E0920930T. Mechanik powiedzial z musze znalezc identyczny w ceļu wymiany badz przełozenia jakiegos elementu (plytki). Czy ktos z was spotkal sie z taka usterka jesli tak to co z tym dalej robic i ewentualnie jak szukac identycznego licznika. Czy moze sa kompatybilne mimo roznych nr.
szogun0 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Napisz do carlos666, na pewno się dogadacie. On jest w stanic zrobić ci ten licznik.
asieja Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 Dzięki wielkie za info. Po długich poszukiwaniach i pokazywaniu go różnym fachowcom, gdzie żaden nie miał pomysłu jak go naprawić , wysłałam licznik do Opoczna plecanego na stronach. Naprawa zajęła Panu 2dni z zakupem części do wymiany. Sprawnie, miło i fachowo. Właśnie czekam na przesyłkę zwrotną. Polecam, polecam, polecam. Elma electronic Opoczno
Rekomendowane odpowiedzi