Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie wkłady lusterek do B5 z grudnia 99?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie!

MAm problem, buchnęli mi wkłady lusterek, zamówiłem więc nowe z allegro. Okazało się że nie pasują (patrz zdjęcia). Z opisu aukcji wynikało że będą pasować. Moja furka jest po lifcie, a dokładnie z grudnia 99. Mam pytanie, czy po lifcie, czyli od 1999 roku były montowane inne lusterka i inne wkłady? Proszę także o numery części orginalnych wkładów, takich które by pasowały do mojej furki:) dziekuję i pozdrawiam :hi:

2oNdi.jpg

hYpC0.jpg

Opublikowano

dobre :decayed: ty masz lusterka dwa duże więc powinieneś zamówić dwa duże wkłady a zamówiłeś do przed liftowego musisz jeszcze raz zamówić daj numer aukcji [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 13:28_________________________________________________ty powinieneś mieć te jeżeli masz tej samej wielkości lusterka

http://moto.allegro.pl/item924697299_wklad_lusterka_nowy_audi_a3_a4_a6_a8_2000_203_w_wa.html

Opublikowano

zgodzę si z grippen'em co do tego, że zamówiłeś przedliftowe ale jednak wydaje mi się, że prawe lusterko jest normalne czyli mniejsze niż lewe ale również musisz kupić polifowe[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 14:36_________________________________________________aha najlepiej zamów gdzies w swojej okolicy nawet jeśli wyjdzie Cie to trochę drożej, ja zamówiłem kiedyś do siebie do przedlifta i szkło miało byc przedliftowe, a tu kupa - przedlift ale chyba nie Audi a już napewno nie a A4, później zamówiłem w Katowicach podjechałem przymierzyłem i pasiało, a droższe było o 5zł

Opublikowano

tylko zdjęcia są troszke pod kątem zrobione i bardzo nie widać czy są takiej samej wielkości czy nie

Opublikowano

Witam tu masz numery oryginału po 99r.:

8D0 857 535 D -szkło lusterka strona lewa

8D0 857 536 D -szkło lusterka strona prawa (175mm X 100 mm)

8D0 857 536 C -szkło lusterka strona prawa (125mm X 100 mm)

Zależy czy masz prawe duże czy małe? :hi:

Opublikowano
  • Autor

Prawe jest jak najbardziej mniejsze od lewego :) dzieki za info, lusterka odsyłam do allegrowicza, a nowe kupie w sklepie motoryzacyjnym. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Prawe jest jak najbardziej mniejsze od lewego :)

grippen :tongue4:

Opublikowano

Prawe jest jak najbardziej mniejsze od lewego :)

grippen :tongue4:

a tobie co :evil::tongue4: